Duyuru Foruma açılmasını istediğiniz bölümler! Siz isteyin, biz yapalım?

Genellersek? Açabilir misiniz? :)
Baştan sona server kurmanın her yolu başı ortası sonu hayatta sql kısmında gelişenler prosedür yazarak birşeyler yapmayı öğretsin ASM bilenler sro client veya gameserver nasıl editlenir gibi şeyleri öğretsin bir sunucu da açık bırakmamayı yani güvenlik konusunda eğiten biri olsun biri exploit nasıl fixlenir mantığını öğretsin gibi gibi yani??

Baştan sona server kurmanın her yolu başı ortası sonu hayatta sql kısmında gelişenler prosedür yazarak birşeyler yapmayı öğretsin ASM bilenler sro client veya gameserver nasıl editlenir gibi şeyleri öğretsin bir sunucu da açık bırakmamayı yani güvenlik konusunda eğiten biri olsun biri exploit nasıl fixlenir mantığını öğretsin gibi gibi yani??
AbuTcab.jpg

Thread owner
VSRO Eğitim bölümü isteniyor yani doğru mu? :) Sadece Eğitim üzerine açılacak konuları kapsayacak. :) Olabilir mantıklı.

Thread owner
Bunları önek olarak eklemek daha mantıklı olur diye düşünüyorum :)
Bazı bölümleri rahatlatmakta mantıklı ama bu şekilde en önemli konu bile gerilerde kalabiliyor. Önekte mantıklı ama dediğim gibi önemli konular hızlıca ulaşılabilir olması daha iyi değil mi? @PortalDark ’ın da önerisi mantıklı geldi.

VSRO Eğitim bölümü isteniyor yani doğru mu? :) Sadece Eğitim üzerine açılacak konuları kapsayacak. :) Olabilir mantıklı.

?? Balık yemeyi değil tutmayı öğrenelim ? benim bu işe başlarken hayalimdi tam öğrenip ileride videolar ile a dan Z ye kadar anlatım yapmak benden sonraki kuşağa bilgi aktarmak inşallah tam anlamı ile öğrendiğim zaman bunları yapıcam karşılıksız...

Son düzenleme:
Thread owner
?? Balık yemeyi değil tutmayı öğrenelim ? benim bu işe başlarken hayalimdi tam öğrenip ileride videolar ile a dan Z ye kadar anlatım yapmak benden sonraki kuşağa bilgi aktarmak inşallah tam anlamı ile öğrendiğim zaman bunları yapıcam karşılıksız ve para göz fırsatçı dolandırıcı sunucu şirketlerine meydan bırakmıycam
Tam değilse de, bildiklerinizi anlatırsınız herhalde bölümleri açsak? :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt