Merhaba değerli Metin2 geliştirici ve sunucu sahibi arkadaşlar!
Bu konuda sizlerle Plechito'nun efsanevi harita tasarımlarından biri olan Frostbane Fortress (Buz Kalesi) harita dosyalarını paylaşıyorum. Plechito, Metin2 topluluğunda en çok bilinen ve saygı duyulan 3D model tasarımcılarından biridir. Tasarladığı haritalar, zindanlar, kostümler ve efektlerle binlerce özel sunucuya hayat vermiştir. Plechito Resmi Sitesi üzerinden birçok ücretsiz içeriğe ulaşabilirsiniz.
Frostbane Fortress, buzul temalı, görsel açıdan etkileyici ve detaylı bir zindan haritasıdır. Özellikle kış temalı etkinlikler, özel boss odaları veya yeni seviye alanları için mükemmel bir seçenektir.
- Buzul Temalı Atmosfer: Karlı, buzul mağaraları ve donmuş kale duvarları ile etkileyici bir görsel deneyim sunar.
- Detaylı Mimari: Ortaçağ kalesi teması ile donmuş sütunlar, buzul kapılar ve antik yapılar içerir.
- Boss Odası Uyumlu: Özel boss savaşları için tasarlanmış geniş ve stratejik alanlar barındırır.
- Optimizasyon: Plechito kalitesiyle hazırlanmış, düşük ping ve yüksek FPS performansı sağlayan dosyalar.
- Tam Uyum: Client ve server dosyaları eksiksiz olarak hazırlanmıştır.
- Mob & NPC Desteği: Harita içerisine özel yaratıklar ve NPC'ler yerleştirilebilir.
- Client Tarafı: Map (harita) dosyaları, texture (doku) dosyaları, terrain (arazi) verileri
- Server Tarafı: Setting.txt, coordinates (koordinat) ayarları, warp noktaları
- Ek Dosyalar: Minimap görseli, environment (ortam) ayarları
- Kurulum Kılavuzu: Adım adım kurulum talimatları (konu altında mevcuttur)
- İndirdiğiniz dosyayı arşivden çıkarın.
- Client: pack/ veya ymir work/ klasörüne ilgili map dosyalarını kopyalayın.
- Server: /usr/game/share/locale/turkey/map/ (veya kendi map dizininiz) içerisine harita klasörünü atın.
- setting.txt dosyasını server map dizinine ekleyin.
- index dosyasına harita ID'sini ekleyin.
- Server'ı restart edin ve oyunda /warp komutu ile haritaya geçiş yapın.
- Bu dosyalar Plechito'nun resmi sitesinden alınmıştır. Tüm telif hakları kendisine aittir.
- Eğer ticari amaçla kullanacaksanız, lütfen Plechito ile iletişime geçin.
- Dosyaları kullanmadan önce yedek almanız önemle tavsiye edilir.
- Harita dosyaları ücretsizdir ve topluluk paylaşımı amacıyla sunulmuştur.
⚠ Sorumluluk Reddi
Bu paylaşım tamamen eğitim, araştırma ve geliştirme amaçlı hazırlanmıştır.
Dosyaların kullanımı, düzenlenmesi veya farklı sistemlerde çalıştırılması sonucunda oluşabilecek veri kayıpları, sistem hataları, güvenlik problemleri veya üçüncü taraf yazılımlarla yaşanabilecek uyumsuzluklardan paylaşımı yapan kişi sorumlu değildir.
Kurulum öncesinde gerekli yedeklemelerin alınması tavsiye edilir.
Dosyayı indirerek ve kullanarak bu şartları kabul etmiş sayılırsınız.
Herhangi bir kurulum yada teknik destek sağlamıyorum.