vSRO Çözüldü Game Server Hatası

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ESoyunmez

.
Aktiflik: 3%
Muhafız 250 mesaj
Thread owner
3 GUNDUR UĞRAŞIYORUZ AMA SU HATA'YA BİR ÇÖZÜM BULAMADIK GAME SERVER AÇILMIYOR.

Ekli dosyalar

• 16.png
    16.png
    561.6 KB · Görüntüleme: 62
Thread owner
GS nin bulunduğu pencereyi büyütüp atarmısınız hatalar bak orda yazıyor. net bir şekilde görelim önce
databaseyi tekrar yüklüyorum hocam databasenın sahibinin dediğine göre sorunsuz db imiş ama bilmiyoruz tekrar yüklüyoruz tekrar aynı hatayı alırsam bilgilendıricem

Oyla 0
_Refobjcommon 33838 ID reqlevel yanlış olduğu için bu hatayı veriyor ama düzeltirsen bile açılmayacaktır. Databasede ID çakışması olabilir.

Oyla 0
Thread owner
Oyla 0
Kod:
İçeriği görebilmek için Giriş yap ya da üye ol.

Çıkan sonuçların service 0 yap açılır geçici bir çözümdür. Mutak çözüm eksik olan idleri eklemektir.
USE SRO_VT_SHARD
GO

SELECT t.ID, t.AssocRefObjID
FROM _RefTeleport t
LEFT JOIN _RefObjCommon o ON t.AssocRefObjID = o.ID
WHERE t.Service = 1 AND o.ID IS NULL;

Doğrusu bu kankam ama yine çalışmaz database bozuk baktım ID çakışması vs var

Oyla 0
Editlenmiş oyunları bir kenara bırakarak clean DB üzerinden işlem yapmaya başlamanız sizin için daha iyi olacaktır. 3 günlük bir şeyden bahsediyorsunuz; 3 gün içerisinde en azından başka bir şey öğrenebilirdiniz. Vaktinizi boşa harcamayın. İyi günler dilerim.

Oyla 0
HOCAM ARKADAŞA GÖRE HİÇ BİR SORUN YOKMUS KENDİSİYLE SABAH KONUSTUM SÜREKLİ DB'DE HATA YOK İŞİNE BAK UĞRASTIRMA BENİ GİBİ CÜMLELER ALDIM O YÜZDEN BU ARKADAŞTAN PEK Bİ ÜMİDİM YOK :/
Birader aramızda özel olan konuşmayı insanların içinde paylaşman senin ne kadar olgun bi adam olduğunu gösteriyor, konuyu illa burada yazdıracaksın bana, db'de sorun yok diye kaç kere tekrar ettim hala ısrarla aynı şeyi tekrar ediyorsun, sözüme itibar etmeyip aynı şeyi tekrar ediyor ve ben sana aynı şeyi tekrar sormazsan sevinirim üstadım dediğimde ise bu nasıl tavır diyorsun, kusura bakma ya benden başkasının olmayan db'de yine benim vereceğim cevabın önemli olduğu, söylediğimin geçerli olması gereken yerde hala ısrarla aynı şeyleri tekrar edip seni uyardığım için kusura bakma :D sonra benden düzgün üslup bekleme usta, hayatta en nefret ettiğim iki şey var birincisi insanların açıklarını aramak ikincisi ise söze itibar etmemek, selametle.

Oyla 0
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Etiketler
Etiketler Etiketler
si̇lkroad
Geri
Üst Alt