vSRO Çözüldü gameserver cert gitmiyor

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan _RazoR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

_RazoR

.
Aktiflik: 4%
Muhafız 100 mesaj
Thread owner
arakdaşlar merhaba uzun zamandır uğraşmıyordum işlerimden dolayı artık bır sure boştayım tekrar kurulum yaptım ama gameserverdeki cert gitmiyor ve Failed To Init Local Data hatası verıyor 2-3 tane data değiştirdim olmadı Tr sro nun datasını ekledım ama gene gırmedı ne yapabilirim
yardımlarınız için şimdiden teşekkurler herkeze sağlıklı ve mutlu yıllar dilerim.

arakdaşlar merhaba uzun zamandır uğraşmıyordum işlerimden dolayı artık bır sure boştayım tekrar kurulum yaptım ama gameserverdeki cert gitmiyor ve Failed To Init Local Data hatası verıyor 2-3 tane data değiştirdim olmadı Tr sro nun datasını ekledım ama gene gırmedı ne yapabilirim
yardımlarınız için şimdiden teşekkurler herkeze sağlıklı ve mutlu yıllar dilerim.
Data değiştirdim dedin birde bunu deneyebilirsin
_RefRegionBinAssocServer diye bir tablo var. Ordan maplerin bir kısmını kapa (Özellikle arabia garden jüpiter gibi yeni mapleri)
Sonra shard + gs resle sorun düzele bilir

Üst üste post gönderildiği için tek mesajda birleştirildi:

Sorunun çözüldüyse bize burdan bildirirsen koyunu çözümlendi olarak ayarlayalım

Oyla 0

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar