vSRO Çözüldü Glow Parlama Miktarını Azaltmak vey Artırmak

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Elisa100
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Elisa100

.
Aktiflik: 3%
100 mesaj
Thread owner
Arkadaşlar glowların parlamasını nasıl azalta bilirim yardımcı olabilcek varmı ?

Arkadaşlar glowların parlamasını nasıl azalta bilirim yardımcı olabilcek varmı ?
Modifiyeleyeceğin objenin .EFP dosyaları'ndan bunu halledebilirsin.

EFP nedir?
.EFP dosyaları efekt&particle bilgilerini içeren dosyadır (örneğin sox item parlaması bir efektir, glow'da bir efektir), bu dosya Joymaxın mülkiyeti olarak tanımlıdır ve joymaxın dosyasıdır, kendi mülkleri olduğu için dosyada verilerin farklı sıralanması vardır bu yüzden unity vb programlarda bunu açamazsınız, text olarak editlemeniz gerekir, benim yaptığım .EFP modifiye paylaşımlarına bakabilirsin, ne yaptığını biliyorsan yeni skill bile eklemek mümkün olabiliyor.

Teknik destek istersen discord üzerinden görüşebiliriz

Oyla 0
ref_uı diye bir dosya var mediada onun altındaki klasorun dosyada text dosyaları var ordan itemoplvel ve item typenumber textlerinden biriydi ordan itemin kodunu arat glow renginin oldugu itemi ordan sag tarftaki satırlardan birinde azaltıp cogaltılıyordu tam hatırlamıyorum silkroad editleme ve bunu gibi seyler vakit kaybi boş işler oldugu için hepsini biraktim oyuzden tam hatırlamadıgımdan aklımda kalanı soluyorum

Oyla 0
media.pk2/resinfo/itemrare.txt dosyasının içerisinden glowların ve sos parlamalarının ayarlarını yapabilirsiniz.

Oyla 0
Çözüm

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt