Arkadaşlar merhaba. daha önce glow basınca item değişmesi oluyodu onu silip sıfırdan sakin sakin ekledim ve şuan calışıyor ama şuanki sorun benim oyunumda model switcherda ekle ve her modele glow ekliyorum ve hepsine tek tek log tablosu oluşturdum addlogitem prosedürüde calışıyor ama addlogitem prosedüründe şöyle bir skıntı oluyor mesela benm oyunum 8D yani 80cap ama ben model switcher ile 9-10-11a-11b-11c-12-13-14-15 dg modelleri var 9 adet ve orjinal 8 dg ile toplamda 10 adet glow olucak şimdi rek geçişleri falan sorunsuz calışıyor ama belirli bir degreden sonra geçiş olmuyor yanı 13-14-15 değralerde renk değişmiyor ama onların prosedurunu öne alırsam onlar calışıyor buseferde 11b-11c-12 değre calışıyor yanı 7.adet degreninki caçışıyor sonrası calışmıyor birde şu şekilde denedim 10 .adet 1.i orjinali 8 d 9.adet switcher için 2.ayrı glow scrool ekledim bu şekilde çalıştırıyor bunu tek scrooldaoyun içerisinde karışıklılık yaratmamak için nasıl tek scrool ile calıştırabilirim bu konuda yardımcı olabılcek varsa yardım ederse cok sevinirim iyi forumlar.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
vSRO Çözüldü Glow Switcher belirli dg'den sonra parlama geçmiyor
- Konuyu Başlatan _RazoR
- Başlangıç tarihi
Çözüm
Bu prosedür bi tık Allaha emanet gibi görünüyor.. Piyasada bu prosedür dolaşıyor ama pek sağlıklı değil.. Geçenlerde Promaker bir prosedür yayınlamıştı tablosuz sadece prosedür ile işi halledebilirsin.. Buraya Tıkla bu paylaşım.. Veya Buraya Tıkla bunuda kullanabilirsin bu benim eskiden kullandığım bi prosedürdü Rar PW: www.vsro.org
13.a olarak eklemiştim_DyeSysWepSP lerin bir tanesinin içini atabilirmisin, çalışmıyor dediğin veya herhangi birini atsanda olur
Ekli dosyalar
Oyla
0
Bu prosedür bi tık Allaha emanet gibi görünüyor.. Piyasada bu prosedür dolaşıyor ama pek sağlıklı değil.. Geçenlerde Promaker bir prosedür yayınlamıştı tablosuz sadece prosedür ile işi halledebilirsin.. Buraya Tıkla bu paylaşım.. Veya Buraya Tıkla bunuda kullanabilirsin bu benim eskiden kullandığım bi prosedürdü Rar PW: www.vsro.org
Oyla
0
Çözüm
promeker'ın paylaştığını çözemedim ondan bunla uğraşıyorum calışmada sorun yok tablolar vs tamam ama garip bi şekilde sadece 7si calışıyor bakıcam birazdahaBu prosedür bi tık Allaha emanet gibi görünüyor.. Piyasada bu prosedür dolaşıyor ama pek sağlıklı değil.. Geçenlerde Promaker bir prosedür yayınlamıştı tablosuz sadece prosedür ile işi halledebilirsin.. Buraya Tıkla bu paylaşım.. Veya Buraya Tıkla bunuda kullanabilirsin bu benim eskiden kullandığım bi prosedürdü Rar PW: www.vsro.org
Oyla
0
Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar
Toplam: 2 (Kullanıcı: 0, ziyaretçi: 2)