vSRO Çözüldü GM Skill ekleme client açılmama sorunu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan StarLife
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

StarLife

.
Aktiflik: 1%
Şovalye 1 Mesaj
Thread owner
Herkeze selam arkadaşlar. Başlıktan anlaşılacağı üzere buradaki video ve yazılı anlatımlara bakarak GM Skill eklemeye çalışıyorum, herşeyi anlatılana uygun yapmama rağmen patch sonrası silkroad.exe açtığımda upload sonunda kapanıyor ve her açışımda açılıyor gibi yapıyor ve tekrar kapanıyor.
Sebebini bilen arkadaşların yardım ve yorumlarını bekliyorum şimdiden çok teşekkür ederim.

Herkeze selam arkadaşlar. Başlıktan anlaşılacağı üzere buradaki video ve yazılı anlatımlara bakarak GM Skill eklemeye çalışıyorum, herşeyi anlatılana uygun yapmama rağmen patch sonrası silkroad.exe açtığımda upload sonunda kapanıyor ve her açışımda açılıyor gibi yapıyor ve tekrar kapanıyor.
Sebebini bilen arkadaşların yardım ve yorumlarını bekliyorum şimdiden çok teşekkür ederim.
Skilldata ve enc dosyalsrın problemlidir patch attırmak yerine pk editörle include et sorun kalmaz eğer sql kodlarında sorun yoksa

Oyla 0
Thread owner
Teşekkür ederim deniycem
Üst üste post gönderildiği için tek mesajda birleştirildi:

Skilldata ve enc dosyalsrın problemlidir patch attırmak yerine pk editörle include et sorun kalmaz eğer sql kodlarında sorun yoksa
o şekilde yine olmadı

Oyla 0
Thread owner
Modüller açılıyor da sadece client açılmıyorsa hata skilleffect'te.

Kod:
İçeriği görebilmek için Giriş yap ya da üye ol.
teşekkür ederim bunu not alıcam, şimdilik sizin paylaşmış olduğunuz clean database ile tekrar kurulum yaptım. Birdahaki sefer için kullanıcam.
Üst üste post gönderildiği için tek mesajda birleştirildi:

Ayrıca konuyu çözümlendi olarak ayarlıyorum. Herkeze teşekkür ederim.

Oyla 0

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar