Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
vSRO Çözüldü GodBless No Removed from Char
- Konuyu Başlatan RUIX
- Başlangıç tarihi
delete from [SRO_VT_SHARD].[dbo].[_TimedJob] where JobID = 'GodBless ID' and CharID = 'Char ID'
run queryi but make your settings
Char ID === dbo._Char --> character ID
Godbless == dbo._RefObjCommon --> item (godbless) ID
Oyla
0
delete from [SRO_VT_SHARD].[dbo].[_TimedJob] where JobID = 'GodBless ID' and CharID = 'Char ID'
run queryi but make your settings
Char ID === dbo._Char --> character ID
Godbless == dbo._RefObjCommon --> item (godbless) ID
ME NEED FROM GAME MAKE REMOVE SCROLL GODBLEES ?
Oyla
0
ME NEED FROM GAME MAKE REMOVE SCROLL GODBLEES ?
Premium idleri ile godbless idlerini değiştirirsin tam olarak mantığını bilmiyorum hangi scrollar ekli onuda bilmiyorum ama idler düzenlendiğinde sorunsuz çalışıyor. (birden fazla scroll sildirebilirsin.)
Ekli dosyalar
Oyla
0
You understand me ineed Remove From the Same scrollYou change godbless ids with premium ids, I don't know exactly the logic of which scroller is attached. (You can delete multiple scrolls.)
Oyla
0
@EfsaneSro @Senua @Sieger @Spare birisi şuna tam olarak ne istediğini sorabilir mi benim ingilizcem yetmiyor dahasına godbless remove scroll istiyor premium remove scroll kodlarını veriyorum idleri değiştir diyorum anlamıyor
AddlogItem tablosunda ki prosüdürünü tek bir item için de ayarlayabilirsin kardeşim hazır kod mu istiyorsun nereden bileyim senin item idlerini!!!
You understand me ineed Remove From the Same scroll![]()
AddlogItem tablosunda ki prosüdürünü tek bir item için de ayarlayabilirsin kardeşim hazır kod mu istiyorsun nereden bileyim senin item idlerini!!!
Oyla
0
aNY Help pro make removed from same scroll[USER = 3096] @EfsaneSro [/ USER] [USER = 292] @Senua [/ USER] [USER = 307] @Sieger [/ USER] [USER = 1] @Spare [/ USER] exactly what someone wants Can I ask if my English is not enough, Godbless wants to remove scroll I am giving premium remove scroll codes I say change ids does not understand
You can also set the process in the AddlogItem table for a single item, brother, do you want a ready code?
Oyla
0
Ü
Üye silindi 3096
Diyorki yüzükçüden %100 drug alıyorsun kafana göre basılı İteme sağ tıklayıp iptal et diyebiliyorsun ya bunu godbless’e uygulamak istiyorum istediğim vakit basılı scrolun üzerine gelip kapatmak için@EfsaneSro @Senua @Sieger @Spare birisi şuna tam olarak ne istediğini sorabilir mi benim ingilizcem yetmiyor dahasına godbless remove scroll istiyor premium remove scroll kodlarını veriyorum idleri değiştir diyorum anlamıyor
Oyla
0
Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar
Toplam: 1 (Kullanıcı: 0, ziyaretçi: 1)