vSRO Çözüldü * Hamachi ile karşı tarafın oyuna girememe sorunu *

justinever

.
Aktiflik: 1%
50 mesaj
Thread owner
Arkadaşlar kolay gelsin. Server açık ve kurulu olduğu pc den oyuna girilebiliyor. Ancak başka arkadaşlar hamachi ağına bağlı olduğu halde oyun açılmıyor. Port hatası sandım fakat agent server portu ile gateway portu güvenlik duvarında izinli ki daha önce bununla ilgili sorun olduğunda bende aynı şekilde oyuna girememiştim ama şuan ben giriyorum. Başka pc den oyuna girilmiyor. Launcher açılınca start gelmiyor. Loader la girmeye çalışınca Error veriyor. Teşekkürler şimdiden.

Firewall Anlatım Yaptım Hocam Konu İncelerseniz. Herkez Giriş Yapabilir Birde Cmd den kendi ipnizi bulup local olarak Sw files iplerinizi girip Acın Sorunsuz Pcniz Acık Kaldıkca Herkez Girebilir...

Oyla 0
Thread owner
inceledim sizin konunuzu anlatım için teşekkürler. Aynı portları açtım ve kapattım ama olmadı. Başka bir düşünceniz olabilir mi ?

Oyla 0
Normal Giriş Yaparmısın Clientten Loader ile Degilde Düz Giriş Yapıp Fotograf Atarmısınız.

Oyla 0
Thread owner
Arkadaşlar kurmuş olduğum oyun üzerine farklı bir db ile sro kurulumu yaptım server aktif olarak çalışıyor ancak loader ile oyunu açarken bu hatayı veriyor. client açılma hatası.png
Normal uygulamasından açarken ise bu hatayı veriyor.
uygulama açma hatası.png
Ne yapabilirim? Yardımlarınız için teşekkürler şimdiden.

Bu şekilde hata alıyor karşıdan girmeye çalışan.

Oyla 0
Thread owner
Giriş portum doğru. Zaten yanlış olsa ben oyuna giremem değilmi?

Oyla 0
Thread owner
O hatalar karşı tarafın aldığı hatalar. Bende sorun yok girebiliyorum.

Oyla 0

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt