Yeni başlayanlar için Hangi database ve client ile başlanmalı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan gg95
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

gg95

.
Çırak 1 Mesaj
Thread owner
Herkese merhaba, forumda bir çok database ve client paylaşımı var herkesin eline sağlık, yeni başlayan birisi için ilk adım olarak sizce hangi database den başlamalı. Elimde mevcut başka işler için kullandığım sunucu var onun üzerinde edit yapacağım amacım öğrenip kendimi geliştirmek.

Bir diğer sorum ise bazı database paylaşımlarında görüyorum maxiguard uyumlu yazıyor yani kguard ile çalışmayacağı anlamına mı geliyor?

Destekleriniz için teşekkür ederim.

Merhaba , Kguard'da çalıştırabilmen için ona göre uyarlaman gerekiyor bazı işlemlerini , veritabanında prosedür , client tarafında ise gateway bilgileri olmuş oluyor.
Eğer kendini başlangıç adımında geliştirmek istiyorsan burda bir tercih yapmalısın kullanacağın veritabanını random seçebilirsin.
@Thor arkadaşımızın paylaşmış olduğu clean dosyalar buradaki bağlantıda eklidir > Tıklayın.

Kesinlikle Ozan hocamın konuya eklediği linkteki db ile başlamanı tavsiye ediyorum. Editlenmiş, nereye ne eklendiği bile bilinmeyen bir sürü DB varken; emin olun, uğraşmanızın ve vakit harcamanızın hiçbir anlamı yok. Clean üzerinden yavaş yavaş ilerleyin. Direkt edit işlerine başlamayın; önce prosedür olarak clean DB'de olan hataları düzeltmekle başlayın ki sonradan önünüze bir kaya gibi düşmesin.
Buna ek olarak, her zaman kesinlikle yedekli bir şekilde işlem yapın ki emeğiniz boşa gitmesin.

İyi çalışmalar diliyorum. :)

Thread owner
Cevaplarınız için teşekkürler, evet önce oyunun algoritmasını, presedürlerini db de hangi tablo hangisi ile ilişkili bunları çözmem lazım. Gece sunucuya gerekli kurulumları yaptım,

Windows Server 2022 kurulu
ISS aktif
Defender ayarları yapılı
Firewall ayarları yapıldı
SQL server ayarları yapıldı db ler import edildi
Managament studio kuruldu

Fakat files klasöründe exeler açılmıyor, saniyelik açılıyor sonra hemen kapanıyor

Her ihtimale karşı defender kapalı olmasına rağmen filesi komple sildim yeniden yükledim ama yine aynı şekilde files içinde ki exeler saniyelik açılıp kapanıyor tıkladığım zaman bunu çözmem lazım araştıracağım artık 😊

Cevaplarınız için teşekkürler, evet önce oyunun algoritmasını, presedürlerini db de hangi tablo hangisi ile ilişkili bunları çözmem lazım. Gece sunucuya gerekli kurulumları yaptım,

Windows Server 2022 kurulu
ISS aktif
Defender ayarları yapılı
Firewall ayarları yapıldı
SQL server ayarları yapıldı db ler import edildi
Managament studio kuruldu

Fakat files klasöründe exeler açılmıyor, saniyelik açılıyor sonra hemen kapanıyor

Her ihtimale karşı defender kapalı olmasına rağmen filesi komple sildim yeniden yükledim ama yine aynı şekilde files içinde ki exeler saniyelik açılıp kapanıyor tıkladığım zaman bunu çözmem lazım araştıracağım artık 😊
DEP eklediniz mi?

Thread owner
DEP eklediniz mi?
evet ama olmuyor
Üst üste post gönderildiği için tek mesajda birleştirildi:

Halletim ama, şu an client start tan sonra bu hatayı veriyor. Forumda araştırma yaptım bir yazılım ile sorun çözülüyormuş ama bende işe yaramadı.
Adsız.png

evet ama olmuyor
Üst üste post gönderildiği için tek mesajda birleştirildi:

Halletim ama, şu an client start tan sonra bu hatayı veriyor. Forumda araştırma yaptım bir yazılım ile sorun çözülüyormuş ama bende işe yaramadı.
Adsız.png
sadece bunları işaretleyecen o konuda yanlış eklemişim hepsini işaretlemeyeceksin

1753166320115.png

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Etiketler
Etiketler Etiketler
acemi client database
Geri
Üst Alt