Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
vSRO Çözüldü hiteffect\hit_2_blueblood.efp Hatası
- Konuyu Başlatan Etotio
- Başlangıç tarihi
Çözüm
Aldığınız bu hata klasik bilinen bir hatadır. Oluşabilecek yolları da az çok bellidir.
Skilleffectte hiteffect olarak bu efp verilmiştir particleste dosya yoktur hata verir.
Skilleffectte hiteffect olarak bu efp verilmiştir, dosya particleste de vardır ama skilleffectte efpnin verildiği uzantı hatalıdır oyüzden yükleyemez hata verir.
Particlespk'de bu efp dosyası yoktur oyun oyüzden hata verir.
Skilleffectte veya bsrnin içerisinde tanımlanmıştır bu efp, ama particlespk2'de dosya olmadığı veya doğru uzantıda olmadığı için oyun okuyamıyor ve clienti başlatamıyordur.
Sonuç olarak bu efp biryerde tanımlı ve client bunu okumaya çalışıyor, okuyamadığı için hataya düşüyor. Yok diyorsunuz ama aslında var , sizin dikkatinizden kaçıyor...
skilleffect.txt dosyası da bu şekilde hocam
@AleriyaSama @configdayi07 vSRO Paylaşım - Arabian Unique buradaki dosyayı indirip bir bakabilir misiniz acaba?
Skilleffect tarafına da baktınız değil mi?
Üst üste post gönderildiği için tek mesajda birleştirildi:
@AleriyaSama @configdayi07 vSRO Paylaşım - Arabian Unique buradaki dosyayı indirip bir bakabilir misiniz acaba?
Oyla
0
Databaseye eklediğin skıl ile skillefeck uyumsuz ise canavar peşinde koşar tepkisiz kontrol et uyumlular mı
Eğer Şu konuyu görüntülüyebiliyorsan burdaki Mob Dosyalarını Kullanabilirsin
...
Eğer Şu konuyu görüntülüyebiliyorsan burdaki Mob Dosyalarını Kullanabilirsin
Arabian Expansion
Öncelikle Selamın Aleyküm, Piyasada sorunsuz Arabian map bulamadığım için bir paket derledim ayrıca sizlerle paylaşmak istedim umarım bu dosyalar sizlerin işlerine yarayacaktır.
UYARI! : İşlemlere başlamadan önce mutlaka client ve database yedeğinizi almayı unutmayın!
NOT : Yükleme yaparken sırasıyla eklerseniz sorun yaşamadan kullanabilirsiniz. Tamamen sorunsuz şekilde tarafımca fixlenmiştir.
Öncelikle Selamın Aleyküm, Piyasada sorunsuz Arabian map bulamadığım için bir paket derledim ayrıca sizlerle paylaşmak istedim umarım bu dosyalar sizlerin işlerine yarayacaktır.
UYARI! : İşlemlere başlamadan önce mutlaka client ve database yedeğinizi almayı unutmayın!
NOT : Yükleme yaparken sırasıyla eklerseniz sorun yaşamadan kullanabilirsiniz. Tamamen sorunsuz şekilde tarafımca fixlenmiştir.
Paylaşım Adı: | Arabian Expansion |
- Hades
- arabian map arabian mob arabian npc arabian uniques bagdat haritası baghdad fix baghdad full vsro arabian full vsro arabian map vsro arabian mobs vsro arabian npc vsro bagdat haritası ve mobları vsro baghdad vsro baghdad full vsro baghdad map
- Cevaplar: 276
- Forum: VSRO Paylaşımları
Oyla
0
skilleffect.txt de sorun var bendede olmuştu sıfırdan bütün o mobları silip tekrar doğrusunu eklersen sorunun büyük ihtimal çözülecek .
not : dikkat et birden fazla aynı mob girdisi olabilir onları da silmen lazım
Oyla
0
skilleffect.txt'de biryere hiteffect\hit_2_blueblood.efp eklemişsin. Oyun clienti başlatırken skilleffectteki efplerin Particles.pk'de olup olmadığını kontrol eder ve yükler. Yüklemeye çalışıyor ama bu dosyayı bulamıyorum diyor. Particles.pk'nizde bu efp nin var olup olmadığını kontrol edin. Aşamazsanız anydesk verirseniz bağlanıp halledebilirim.Merhaba hocalarım vSRO Paylaşım - Arabian Unique buradaki konudaki uniqueleri eklemek istedim ancak launcherden start dediğim de hata alıyorum.
Aldığım hatada bu
Oyla
0
Doğrusunu derken konudaki dosyayı indirdim adımları tek tek yaptım konudaki paylaşımda sıkıntı var o zaman sanırım?skilleffect.txt de sorun var bendede olmuştu sıfırdan bütün o mobları silip tekrar doğrusunu eklersen sorunun büyük ihtimal çözülecek .
Oyla
0
konudaki paylaşım doğru çalışıyorDoğrusunu derken konudaki dosyayı indirdim adımları tek tek yaptım konudaki paylaşımda sıkıntı var o zaman sanırım?
Oyla
0
bende konuya göre düzenledim hocam konuya eklemiş olduğum tabloları da eklemiştim yorumlarda bulunuyor ne yapmam gerekiyor?konudaki paylaşım doğru çalışıyor
Ekli değil hocamskilleffect.txt'de biryere hiteffect\hit_2_blueblood.efp eklemişsin. Oyun clienti başlatırken skilleffectteki efplerin Particles.pk'de olup olmadığını kontrol eder ve yükler. Yüklemeye çalışıyor ama bu dosyayı bulamıyorum diyor. Particles.pk'nizde bu efp nin var olup olmadığını kontrol edin. Aşamazsanız anydesk verirseniz bağlanıp halledebilirim.
Oyla
0
Oyla
0
skilleffecti sıfırdan her şeyi temizleyip tekrar yapmanı tavsiye ediyorum bende böyle çok uğraşmıştım çözümü tekrar sıfırdan yapmakta buldum
Birde skilleffect'de başında 0 ve 1 ler olan girdiler var 1 olanların altına yapmaya özen göster
Oyla
0
Var hocamO efp particlesinizde var mı ona bakın
MSKILL_SD_EGYPTTOMB_ATTACK01 -------- arattıktan sonra altına ekleskilleffecti sıfırdan her şeyi temizleyip tekrar yapmanı tavsiye ediyorum bende böyle çok uğraşmıştım çözümü tekrar sıfırdan yapmakta buldum
Birde skilleffect'de başında 0 ve 1 ler olan girdiler var 1 olanların altına yapmaya özen göster
1 - MSKILL_ARABIA_KHULOOD_ATTACK01
MSKILL_GOD_PILLAR_WRECK_100_110_ATTACK01 arattıktan sonra altına ekle
- MSKILL_ARABIA_KIDEMONAS_ATTACK01
MSKILL_GOD_PILLAR_WRECK_100_110_ATTACK01 altına eklemiş olduğum diğerlerine hiç benzemiyor acaba bunu da mı 1 - şeklinde düzeltmek gerekiyor ki?
Oyla
0
Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar
Toplam: 6 (Kullanıcı: 0, ziyaretçi: 6)