Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
vSRO Çözüldü hiteffect\hit_2_blueblood.efp Hatası
- Konuyu Başlatan Etotio
- Başlangıç tarihi
Çözüm
Aldığınız bu hata klasik bilinen bir hatadır. Oluşabilecek yolları da az çok bellidir.
Skilleffectte hiteffect olarak bu efp verilmiştir particleste dosya yoktur hata verir.
Skilleffectte hiteffect olarak bu efp verilmiştir, dosya particleste de vardır ama skilleffectte efpnin verildiği uzantı hatalıdır oyüzden yükleyemez hata verir.
Particlespk'de bu efp dosyası yoktur oyun oyüzden hata verir.
Skilleffectte veya bsrnin içerisinde tanımlanmıştır bu efp, ama particlespk2'de dosya olmadığı veya doğru uzantıda olmadığı için oyun okuyamıyor ve clienti başlatamıyordur.
Sonuç olarak bu efp biryerde tanımlı ve client bunu okumaya çalışıyor, okuyamadığı için hataya düşüyor. Yok diyorsunuz ama aslında var , sizin dikkatinizden kaçıyor...
Konudaki dosyanın içerisinde bu şekilde yazıyordu ve bende bu şekilde eklemiştim @iMonarch
SkillEffect
MOB_JUPITER_BAAL ---------- arattıktan sonra altına ekle
MOB_ARABIA_KHULOOD MOB_ARABIA_KHULOOD 6 none none none none none 0,10,-6 hit_2_blueblood none 0 0
MOB_ARABIA_KARKADANN MOB_ARABIA_KARKADANN 8 none none none none none 0,14,-3.6 hit_2_redblood none 0 0
MOB_ARABIA_KIDEMONAS MOB_ARABIA_KIDEMONAS 7 none none none none none 0,14,-3.6 hit_2_redblood none 0 0
SkillEffect
MOB_ARABIA_KHULOOD MOB_ARABIA_KHULOOD 6 none none none none none 0,10,-6 hit_2_blueblood none 0 0
MOB_ARABIA_KARKADANN MOB_ARABIA_KARKADANN 8 none none none none none 0,14,-3.6 hit_2_redblood none 0 0
MOB_ARABIA_KIDEMONAS MOB_ARABIA_KIDEMONAS 7 none none none none none 0,14,-3.6 hit_2_redblood none 0 0
Oyla
0
İndir particles rar bunu pach atıp denermisin
Konudaki dosyanın içerisinde bu şekilde yazıyordu ve bende bu şekilde eklemiştim @iMonarch
SkillEffect
Oyla
0
@iMonarch @AleriyaSama @configdayi07 Bu arada oyunda üç uniqueyi de spawn ettim hiç attack yapmıyorlar peşimde koşuyorlar ben duruyorum üstümde duruyorlar hiç tepki vermiyorlar
Oyla
0
skill eklememişsindir refobjchara bak
@iMonarch @AleriyaSama @configdayi07 Bu arada oyunda üç uniqueyi de spawn ettim hiç attack yapmıyorlar peşimde koşuyorlar ben duruyorum üstümde duruyorlar hiç tepki vermiyorlar
Oyla
0
RefObjChar üzerinde DefaultSkill değerlerini girmemişsiniz hocam kendi ID lerinizle uyumlu bir şekilde kontrol etmeniz gerekmektedir.@iMonarch @AleriyaSama @configdayi07 Bu arada oyunda üç uniqueyi de spawn ettim hiç attack yapmıyorlar peşimde koşuyorlar ben duruyorum üstümde duruyorlar hiç tepki vermiyorlar
Oyla
0
Maalesef olmadıİndir particles rar bunu pach atıp denermisin
Üst üste post gönderildiği için tek mesajda birleştirildi:
skill eklememişsindir refobjchara bak
ekli hocam
Üst üste post gönderildiği için tek mesajda birleştirildi:
bu şekilde üstümde duruyor ben yürüdüğümde oda arkamdan yürüyor durduğumda da üstümde duruyor
Oyla
0
skilldata 4500 ve charackter data 4500 pachledinmi skill idleri eklediğin refskill id si ile refobjchardaki idler birbirine uyuyormu onları yaptıysan vurması lazımMaalesef olmadı
Oyla
0
Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar
Toplam: 6 (Kullanıcı: 0, ziyaretçi: 6)