ecSRO Paylaşım ISRO 1.059 Client – Unpack

Thread owner
Arkadaşlar, 1.059 sürümünün sro_client.exe unpack hali. Erken hali belki işinize yarar diye şimdiden paylaşmak istedim. Bu sürümde GameGuard henüz kaldırılmadı, sadece unpack işlemi yapılmış durumda. Yoğun yorgunluk ve uykusuzluk nedeniyle hazır dosyayı paylaşmam biraz zaman alabilir. Şu an yorgunluktan ne yaptığımı tam fark edemiyorum, umarım konuyu düzgün açabilmişimdir.

sro_client.exe sadece unpack halidir gameguard kaldırılmadı
*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***

Görüldüğü gibi client unpacklendiği için artık GameGuard stringde çıkıyor.
unpack.png

GÜNCELLEME SON DURUM
Arkadaşlar güncelleme geçeyim. Client’te tek bir koruma yöntemi yok gibi gözüküyor. Zaten GameGuard yazdığımızda da 2 tane GameGuard çıkıyor. UIGG_NPGAMEMON_ERROR_AUTH_GAMEGUARD olan guard hatasını verdirttiren kısım GameGuard olanda GameGuard işte, bir de GAMEMON kısmı var. Sonlarındaki kısaltmalara baktığımızda da az çok neyin ne için olduğunu tahmin ediyoruz.

Bir de 3. parti yazılım, gamehack vs. Bunların hiçbirini yapmasanız bile oyunda hiçbir şey yapmadan dursanız bile belli dakikalarda otomatik DC yiyorsunuz. O kısım bunların içinde mi yoksa o da farklı isimde, farklı bir yerde mi bilmiyorum. Hâlâ GameGuard’ı bypass etmekle uğraşıyorum, henüz halledebilmiş değilim. Hallettiğimde bütün her şeyiyle sizinle açık bir şekilde paylaşacağım. Ama şöyle bir sorun da var: sro_client.exe’yi de düzgün unpack ettiğimden de emin değilim. Bütün bunları bypassladıktan sonra hâlâ bir sorunla karşılaşırsam yanlış unpack ettiğimi düşünüp bu sefer client’i farklı yöntemlerle, farklı bir şekilde unpack edip bütün bu bypass işlemlerine sil baştan başlayacağım. Bununla uğraşırken size de bir yol olması için sizi bilgilendireyim dedim.

Sizlerden ricam, bencilliğimizi bir kenara bırakıp birbirimizle yardımlaşarak bunu çözelim. İçimizden çözen birisi olursa da birbirimizle paylaşalım. Yoksa biz old sever’lere kimsenin yardım edeceği yok. Bunu başarabilecek birisinin olmadığından değil, aksine içimizde çok üst düzey insanlar var. Sadece herkes bu dosyalarla uğraşmayı kayda değer görüp tenezzül etmiyor.

Bencil olmayıp çok önemli projeleri, bilgileri bizlerle paylaşan insanları; hatta ilk vSRO files’i, ECSRO vs. files’leri bizlerle paylaşan insanları hatırlayalım. Hepinize şimdiden çok teşekkür ediyorum.

Adsız.png

ecsro içinmi bu kısaca amacı anlamadım tam olarak misal unpack yaptın tmm onu anladım ne işe yarıyor misal onu merak ettim ve istediğin yardım şeyi ney bende yapay zekaya yaptırmaya çalışayım

bu arada paylaşım için teşekkürler

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt