vSRO Paylaşım İsro ile bire bir silkroad olur mu girin görün

Satmış olduğu tam olarak nedir daha önce çalışmış olduğun için soruyorum.
Bunla ilgili biraz anlatım yaparmısın?
Oyununuza ISRO'dan aldığı ve kendi tasarladığı, buglarını giderdiği özellikleri ekliyor.
Bu özelliklerin içerisinde:
  • Oyun içi bot
  • Item değiştirme npcsi (staff > 2h / garment > armor / cleric rod > dagger)
  • Otomatik title penceresi
  • Karakter kilitleme
  • Party master devretme
  • Item link
  • ISRO arayüzler (guild/party/gelişmiş item mall vs)
  • Trijob
  • gibi özellikler mevcut detaylı liste kendi konusunda var.
Youtube kanalı: Sro Era

Özellikleri test etmek vs isterseniz girip deneyebilirsiniz: https://sailordevregister.rivalsgaming.com:2053/
MeGaMaX dosyalarını kullanacaklara filter için Muhab'ı tavsiye ederim, birlikte iyi çalışıyorlar.

kira ücretini biliyor musunuz?

Bir üstteki yorumda mevcut :)

Thread owner
Oyununuza ISRO'dan aldığı ve kendi tasarladığı, buglarını giderdiği özellikleri ekliyor.
Bu özelliklerin içerisinde:
  • Oyun içi bot
  • Item değiştirme npcsi (staff > 2h / garment > armor / cleric rod > dagger)
  • Otomatik title penceresi
  • Karakter kilitleme
  • Party master devretme
  • Item link
  • ISRO arayüzler (guild/party/gelişmiş item mall vs)
  • Trijob
  • gibi özellikler mevcut detaylı liste kendi konusunda var.
Youtube kanalı: Sro Era

Özellikleri test etmek vs isterseniz girip deneyebilirsiniz: https://sailordevregister.rivalsgaming.com:2053/
MeGaMaX dosyalarını kullanacaklara filter için Muhab'ı tavsiye ederim, birlikte iyi çalışıyorlar.

Bir üstteki yorumda mevcut :)
ve yazmadığı daha bir çok şey var oyunda ekli olan :D

Türkçe bilmiyorum fakat tüm bu güzel yorumlar için teşekkür ederim, Sailor online gelmiş geçmiş en büyük pserver olacak <3 :ohye:
birşey soracam bari forum için dll paylaşırmısın şu pk2 şifreleme sistemi için dll konusu paylaşmışsın ragezone ve epvpde fakat kullanamıyorlar bilmeyenler bizim için direk source paylaşırmısın derleyip kullanalım istediğimiz şifreyi dlldeki sourcedeki belirli yere yazıp derleyip kullanalım

hani fake pk2 şifresi gösteriyoz ya varsayılan 169841 fakat dllden orjinalini çekiyo hani o lazım :D

@MeGaMaX

Silkroad C++ Dll Client Protection (Anti Unpacking)

kendi ellerimle yaptim 😀

birşey soracam bari forum için dll paylaşırmısın şu pk2 şifreleme sistemi için dll konusu paylaşmışsın ragezone ve epvpde fakat kullanamıyorlar bilmeyenler bizim için direk source paylaşırmısın derleyip kullanalım istediğimiz şifreyi dlldeki sourcedeki belirli yere yazıp derleyip kullanalım

hani fake pk2 şifresi gösteriyoz ya varsayılan 169841 fakat dllden orjinalini çekiyo hani o lazım :D

@MeGaMaX

Silkroad C++ Dll Client Protection (Anti Unpacking)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt