Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
iSRO-R Paylaşım ISRO-R Files 140 Cap 15DG 2022
Sw ozelliklerini yazar misiniz kuran arkadaslar sw de neler ekli neler eksik gozlemlediginiz kadariyla
Petra devils garden
Tum fellowlar
Sky temple
125 uzeri mob ve uniqler var mi
Vs...
Petra devils garden
Tum fellowlar
Sky temple
Vs...
Fellowlar var ama diğerleri yok ileride olabilir.Sw ozelliklerini yazar misiniz kuran arkadaslar sw de neler ekli neler eksik gozlemlediginiz kadariyla
Petra devils garden
Tum fellowlar
Sky temple
Vs...
her bölgeyi açma bir sürü mob var çünkü oyunda jangan hotan dw aç deneme amaçlıBu kurulumda bir sorun alıyorum herşeyi başlatıp oyuna girdiğimde slotlar aşırı fazla ve oyun 2 saniyede bir kasılıp açılıyor gameserver kaynaklımı mob fazlalığındanmı oluyor anlıyamadım
oyun dün sapasağlam çalışıyordu şimdi cert ve billing açılmıyor çok ilginç
Çözüldü Modem'in pc ye atadığı ip değişmiş
Mapleri kapatsam bile sorun devam ediyor hala ara ara donmalar var haritada hareket ederken oluyor gameserver şöyle bir hata veriyor sürekli
==#==========> WriteDump(Idx: 65) Called, ExceptionCode: 0xC0000005
Üst üste post gönderildiği için tek mesajda birleştirildi:
gs de bir sürü hata alıyorum region'lar ile ilgili sql tablolarını incleme şansım olmadı ama hata şu şekildeher bölgeyi açma bir sürü mob var çünkü oyunda jangan hotan dw aç deneme amaçlı
Mapleri kapatsam bile sorun devam ediyor hala ara ara donmalar var haritada hareket ederken oluyor gameserver şöyle bir hata veriyor sürekli
17.10.2022oyun dün sapasağlam çalışıyordu şimdi cert ve billing açılmıyor çok ilginç
Üst üste post gönderildiği için tek mesajda birleştirildi:
gs de bir sürü hata alıyorum region'lar ile ilgili sql tablolarını incleme şansım olmadı ama hata şu şekilde
DevKit v230 client kullanımı nedeniyle v230 a geçiş yapıldı.
Nude patch ve zoom hack disable @ExceeN
Beyaz title @|̿ \͇||͇̿ ͇̿ ͇̿| |̿ 230 a uyarlama @SROGuide
Parti max lvl 140 client side @khaleed2010 server side @SubZero
Boş görünen welcome notify tamamen kaldırıldı.
WriteDump hatası ve ışınlanma sonrası beklemeye sebep olan _RefRegionBindAssocServer yapısı düzeltildi clean yükleme yapmayacaksanız mevcut database varsa Yardım - Gameserver ExecptionCode 0xC0000005 burdaki query i çalıştırın.
Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar
Toplam: 6 (Kullanıcı: 3, ziyaretçi: 3)