vSRO Paylaşım ISRO R LOGIN & Server List Kendi Paylaşımım & Animasyon Karakteri & Canlı İtem Görme-Alma Source Ve DLL

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Bartu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Bartu

C#’ın cümleleri benden, noktalı virgülleri sizden.

Developer
.
Aktiflik: 55%
Çırak 500 mesaj
Thread owner
X forumlarda source olarak paylasılmış yapamayan arkadaşlar olmuş o yüzden kendi isro old loginimi direkt dll olarak
paylasıyorum direkt studpe le entegre edebilirsiniz maxiguard için geçerli - isteyene özelden sourcesi verilir.

1784852982374.png

1784855606603.png

Tam Source olarak Hepsi Mevcut Değişiklik Yapmak isteyen yapar

Bunun amacı ise yakınlarında düşen itemleri görüp istediğini seçip alabilmeni sağlıyor uniqeden kac item düştüyse sadece istediğini alıyorsun
yada yakınlarında item düşüren varsa görüp alabiliyorsun O tusuna basmanız yeterli bunun sourcesini de akşam paylasırım tek dll olarak verdim
isterseniz ayrı ayrıda kullanabilirsiniz aşşağı linklerekledim İsro login + Karakter Animasyon+Canlı İtem Tek Dll koydum zaten

vt:
VT:

paylaşım için teşekkürler hocam, her ne kadar içeriği görmeye mesaj sayım yetmese de :)

Thread owner
Cümleten Rica ederim özelden isteyene atıyorum Dll ve sourcesini paylastım biraz karısık oldu linkler tek linkte vsuploadda toplarsak iyi olur şifremi unuttum :)

@Bartu hocam tekrar teşekkürler, KGuardEDGE ile de test edildi bir sorun olmadan çalışmaktadır,

Örnek Görsel;
ISRO-R KGuardEDGE2.png
ISRO-R KGuardEDGE.png

Type Değeri nerden veriliyor onu anlamadım sadece :LOL:

Thread owner
Source paylastım özelden bakabilirsiniz Type değerini texiusystem alıyor UILM_STT_R_NEW_CHANNEL_01 değerine bak source paylastım zaten
1 UILM_STT_R_NEW_CHANNEL_01 조이맥스 0 0 乐美士 樂美士 ジョイマックス JOYMAX NIỀM VUI JOYMAX ДЖОЙМАКС JOYMAX JOYMAX JOYMAX JOYMAX
1 UILM_STT_R_NEW_CHANNEL_02 JC플래닛 0 0 杰普星球 傑普星球 JCPLANET JCPLANET JCPLANET JCPLANET JCPLANET JCPLANET JCPLANET JCPLANET JCPLANET

在 X 论坛上以源代码形式分享后,有些人遇到了登录问题,所以我将我自己的 iSPRO 旧登录方法直接以 DLL 的形式分享出来。
我分享一下这个功能;您可以将其直接集成到 Stuppe 中。它也适用于 MaxiGuard——源代码将私下提供给提出请求的用户。

1784852982374.png
1784855606603.png

所有内容均提供完整源代码。任何人都可以进行修改。

vt:
VT:
***隐藏文本:无法引用。***

谢谢分享,做得真棒!

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Etiketler
Etiketler Etiketler
@isro @vsro
Geri