vSRO Paylaşım ISRO R LOGIN & Server List Kendi Paylaşımım & Animasyon Karakteri & Canlı İtem Görme-Alma Source Ve DLL

X forumlarda source olarak paylasılmış yapamayan arkadaşlar olmuş o yüzden kendi isro old loginimi direkt dll olarak
paylasıyorum direkt studpe le entegre edebilirsiniz maxiguard için geçerli - isteyene özelden sourcesi verilir.

1784852982374.png
1784855606603.png

Tam Source olarak Hepsi Mevcut Değişiklik Yapmak isteyen yapar

Bunun amacı ise yakınlarında düşen itemleri görüp istediğini seçip alabilmeni sağlıyor uniqeden kac item düştüyse sadece istediğini alıyorsun
yada yakınlarında item düşüren varsa görüp alabiliyorsun O tusuna basmanız yeterli bunun sourcesini de akşam paylasırım tek dll olarak verdim
isterseniz ayrı ayrıda kullanabilirsiniz aşşağı linklerekledim İsro login + Karakter Animasyon+Canlı İtem Tek Dll koydum zaten

vt:
VT:
*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
[/POSTS][/POSTS][/POSTS][/POSTS][/POSTS][/POSTS][/POSTS]​

*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
[/posts][/posts][/posts][/posts][/posts][/posts]

tesekkurler

bu vsro 1.88 client'ler için herharde isro-r değil sadece login ekranında benzetme yapılmış anladığım kadarı ile öyle değilmi

Some people shared the source code on X forums and couldn't get it to work, so I'm sharing my own iSPRO old login directly as a DLL.
I'm sharing this; you can integrate it directly with Stuppe. It's valid for MaxiGuard - the source code will be provided privately to those who request it.

1784852982374.png
1784855606603.png

All available as full source code. Anyone who wants to make changes can do so.

The purpose of this is to allow you to see the items that drop nearby and choose whichever you want. You only take what you want from the unique item drop.
Or you can see and pick up items dropped nearby; just press the O button. I'll share the source code tonight; I've provided it as a single DLL.
You can also use them separately if you wish; I've linked them below: iSRO Login + Character Animation + Live Item. I've included a single DLL file.

vt:
VT:
***Hidden text: Cannot be quoted.***

iSRO Login + Character Animation screen dll

Source:

iSRO Login + Character Animation + Live Items in a single DLL.

[/POSTS]
[/REPLYANDTHANKS]​

thank you

X forumlarda source olarak paylasılmış yapamayan arkadaşlar olmuş o yüzden kendi isro old loginimi direkt dll olarak
paylasıyorum direkt studpe le entegre edebilirsiniz maxiguard için geçerli - isteyene özelden sourcesi verilir.

1784852982374.png
1784855606603.png

Tam Source olarak Hepsi Mevcut Değişiklik Yapmak isteyen yapar

Bunun amacı ise yakınlarında düşen itemleri görüp istediğini seçip alabilmeni sağlıyor uniqeden kac item düştüyse sadece istediğini alıyorsun
yada yakınlarında item düşüren varsa görüp alabiliyorsun O tusuna basmanız yeterli bunun sourcesini de akşam paylasırım tek dll olarak verdim
isterseniz ayrı ayrıda kullanabilirsiniz aşşağı linklerekledim İsro login + Karakter Animasyon+Canlı İtem Tek Dll koydum zaten

vt:
VT:
*** Hidden text: cannot be quoted. ***

İsro Login + Karakter Animasyon ekranı dll

Source:

İsro Login + Karakter Animasyon+ Canlı İtem tek dll

[/POSTS]
[/REPLYANDTHANKS]​

ty ty ty

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar