iSRO-R Paylaşım IsroR ReGister

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Mico
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
isro-r Rigid için localin'de çalışıp hesap oluşturamayan açamayanlar için küçük bir proğram yapmak istedim ve paylaşmak istedim bundan sonra isro ile ugrasanlar için kolaylık gerektirecek bir yazılım kodlayım dedim kendimce kendi localimde yapıp denedim ve sorunsuz bir şekilde hesap açabiliyoruz... iyi kullanımlar dilerim. iyi çalişmalar.

*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***

image.png
Konu linki sınırsız olarak güncellendi :)

Tekrardan paylaşım için teşekkür ederiz ^^

I wanted to make a small program for isro-r Rigid for those who work locally and cannot create or open an account, and I wanted to share it. I decided to code a software that will make it easier for those who deal with isro from now on. I tried it in my own local and we can open an account without any problems... I wish you good use. Good work.

*** Hidden text: cannot be quoted. ***

image.png
thxxx

isro-r Rigid için localin'de çalışıp hesap oluşturamayan açamayanlar için küçük bir proğram yapmak istedim ve paylaşmak istedim bundan sonra isro ile ugrasanlar için kolaylık gerektirecek bir yazılım kodlayım dedim kendimce kendi localimde yapıp denedim ve sorunsuz bir şekilde hesap açabiliyoruz... iyi kullanımlar dilerim. iyi çalişmalar.

image.png
thxxxxxxx

image.png
thanks

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Etiketler
Geri
Üst Alt