Eline, emeğine sağlık Tuna hocam 
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
vSRO Paylaşım İtem Balanslarını Ayarlama
- Konuyu Başlatan vsroorg
- Başlangıç tarihi
Eline sağlık kanki, güzel olmuş , ben farklı bir format kullanıyorum çarpan ve reinforce değerlerini ayrı yapıyorum.
Tier eşitlemede önce Moonların değerlerini SOS'a, ardından Sunların değerlerini Moonlara veriyorum , paylaşım için teşekkürler.
Tier eşitlemede önce Moonların değerlerini SOS'a, ardından Sunların değerlerini Moonlara veriyorum , paylaşım için teşekkürler.
Buda bir fikirdir ozan hocam teşekkürlerEline sağlık kanki, güzel olmuş , ben farklı bir format kullanıyorum çarpan ve reinforce değerlerini ayrı yapıyorum.
Thanks for shared
Bu kodun farkı istediğin gibi değerlerle rahatça oynayabilmen. Senin fikrinde geçerli tabi ki.Eline sağlık kanki, güzel olmuş , ben farklı bir format kullanıyorum çarpan ve reinforce değerlerini ayrı yapıyorum.
Üst üste post gönderildiği için tek mesajda birleştirildi:
Manuel yapıpta nasıl yorulmuyordun merak ettim açıkcası. Diyelim ki müşteri 5 dgden 8 dgye kadar sos mon sun last tier balans istedi senden D: 1x müşterileri istiyor bunları.manuel olarakta çok yormuyordu ama yinede sen yapmışsan denenir krall
ben genelde hep tek degree üzerinde edit yapıorum ondanmı kolay geldi acaba 
Buradaki olayın güzelliği de bu zaten istediğin itemi referans gösterip o itemin değerleri üzerinden edit yapıyorsun yani ben last tier itemi referans alıp diyorum ki buna +1.5 fark ekle sosun değeri bu olsun aynı last tier itemi referans al moon item +3 fark olsun gibi gibi buda tam olarak isteneni veriyor.ben genelde hep tek degree üzerinde edit yapıorum ondanmı kolay geldi acaba![]()
bende zaten tam o yüzden sen paylaşmışsan birsebebi vardır demiştim teşekkürler <3Buradaki olayın güzelliği de bu zaten istediğin itemi referans gösterip o itemin değerleri üzerinden edit yapıyorsun yani ben last tier itemi referans alıp diyorum ki buna +1.5 fark ekle sosun değeri bu olsun aynı last tier itemi referans al moon item +3 fark olsun gibi gibi buda tam olarak isteneni veriyor.
Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar
Toplam: 3 (Kullanıcı: 0, ziyaretçi: 3)