vSRO Paylaşım İtem Balanslarını Ayarlama

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan vsroorg
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Eline sağlık kanki, güzel olmuş , ben farklı bir format kullanıyorum çarpan ve reinforce değerlerini ayrı yapıyorum.
Tier eşitlemede önce Moonların değerlerini SOS'a, ardından Sunların değerlerini Moonlara veriyorum , paylaşım için teşekkürler.

Eline sağlık kanki, güzel olmuş , ben farklı bir format kullanıyorum çarpan ve reinforce değerlerini ayrı yapıyorum.
Tier eşitlemede önce Moonların değerlerini SOS'a, ardından Sunların değerlerini Moonlara veriyorum , paylaşım için teşekkürler.
Buda bir fikirdir ozan hocam teşekkürler :)

Bu kodun farkı istediğin gibi değerlerle rahatça oynayabilmen. Senin fikrinde geçerli tabi ki.
Üst üste post gönderildiği için tek mesajda birleştirildi:

manuel olarakta çok yormuyordu ama yinede sen yapmışsan denenir krall
Manuel yapıpta nasıl yorulmuyordun merak ettim açıkcası. Diyelim ki müşteri 5 dgden 8 dgye kadar sos mon sun last tier balans istedi senden D: 1x müşterileri istiyor bunları.

ben genelde hep tek degree üzerinde edit yapıorum ondanmı kolay geldi acaba :)
Buradaki olayın güzelliği de bu zaten istediğin itemi referans gösterip o itemin değerleri üzerinden edit yapıyorsun yani ben last tier itemi referans alıp diyorum ki buna +1.5 fark ekle sosun değeri bu olsun aynı last tier itemi referans al moon item +3 fark olsun gibi gibi buda tam olarak isteneni veriyor.

eline ve emeğine sağlık paylaşım için teşekkürler.

Buradaki olayın güzelliği de bu zaten istediğin itemi referans gösterip o itemin değerleri üzerinden edit yapıyorsun yani ben last tier itemi referans alıp diyorum ki buna +1.5 fark ekle sosun değeri bu olsun aynı last tier itemi referans al moon item +3 fark olsun gibi gibi buda tam olarak isteneni veriyor.
bende zaten tam o yüzden sen paylaşmışsan birsebebi vardır demiştim teşekkürler <3

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Etiketler
Geri
Üst Alt