Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

holly
regin etheria
zeopanel silver
vsupload kguardedgeakademi
etheria alpsr

vSRO Paylaşım Item ID kontrol Query

DragonSlayer

Lulu ultisi almış Teemo
Administrator
Alınan Beğeni
6,401
Ödül Puanları
213
Selamlar,

Edit işlemlerini kolaylaştırmak amacıyla hazırladığım bir sorguyu paylaşmak istiyorum. Bu sorgu, Refobjcommon içinde eklenmiş bir Scroll'ı RefobjItem içinde sorgulamak için kullanılır. İtem kodunu belirtilen alana girdiğinizde, ilgili Item'in verilerini RefobjItem'dan çeker.

Alınan Beğeni
2
Ödül Puanları
3
itemin ıd vs benzeri seylerini nerelerde ekli dolugunu gösteriyrsa güzel paylasım şimdiden teşekkürler

Alınan Beğeni
3
Ödül Puanları
8
Teşekkürler
Üst üste post gönderildiği için tek mesajda birleştirildi:

thanks for sharing

JRache

.
Alınan Beğeni
447
Ödül Puanları
63
Selamlar,

Edit yaparken işlerinizi kolaylaştırma amaclı bir query yazdım ve sizlerle paylaşmak istiyorum, bu query ne yapar?
diyelim ki Refobjcommon bir Scroll eklediniz ve bunun RefobjItem de bunu sorgulamak istiyorsunuz İtem kodunu yazan yere itemin kodunu yazarsanız size RefobjItem deki verisini çekecektir

Anlatım biraz tuaf oldu farkındayım :)

*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
[/REPLYANDTHANKS]
12qwe

AdBlock Detected

Anlıyoruz, reklamlar can sıkıcı!

Elbette, reklam engelleme yazılımı reklamları engellemede harika bir iş çıkarır, ancak aynı zamanda web sitemizin faydalı özelliklerini de engeller. En iyi site deneyimi için lütfen AdBlocker'ınızı devre dışı bırakın.

AdBlock'u Devre Dışı Bıraktım.