İtem Rank Point Sıralamaya Göre Hesaplar DynamicRankv2 (Maxiguard)

vSRO Paylaşım İtem Rank Point Sıralamaya Göre Hesaplar DynamicRankv2 (Maxiguard)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Bartu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
eline sağlık paylaşım için teşekkürler

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Benzer konular

Legend-Sro | Cap 130 | EU & Ch PVP | D14 | New System Rank & FGW & Event | Play 2 Win Website : FB Page : FB Group : Download Link : Discord : discord.gg/cEjBUGgX4j - Cap 130 : Start With Lvl 130...
Cevaplar
2
Görüntüleme
1K
Legend Sro
Merhaba arkadaşlar, Öncelikle paylaşım yapan konu açan arkadaşlara teşekkür ederim ben de uzun zaman sonra tekrar başladım en son konumu bu forumda heralde 7 sene önce açmışımdır. Gelelim...
Cevaplar
6
Görüntüleme
157
Bartu
Merhaba, vSroPlus Rank tablolarında olması gereken Bu Query'leri kendinize göre özelleştirebilir, düzenleyebilirsiniz. Bunlardan yola çıkarak birçok rank tablosu oluşturabilirsiniz. Donate, drop...
Cevaplar
7
Görüntüleme
162
wa7d
Merhabalar vsro.org topluluğu; Sizlere kendi serverimizde kullanmak için yapmış olduğumuz maxiguard entegreli unique rank sistemini paylaşıyorum. Yapacağınız işlemler basit, dbyi indirip kurun ve...
Cevaplar
21
Görüntüleme
456
legendworld
  • Soru Soru
vSRO Çözüldü Guild rank sorgusu
maxiguard rank sisteminde guild rank ve silk rank için sorguyu ekledim ama çalıştıramadım. bu konuda bilgisi olan var mı? benim eklediğim sorgu şu şekilde ama yanıt vermiyor: SELECT TOP 20 G.Name...
Cevaplar
15
Görüntüleme
368
iMonarch
Etiketler
Geri
Üst Alt