nice bro***Hidden text: Cannot be quoted.******Hidden text: Cannot be quoted.***
***Hidden text: Cannot be quoted.***
***Hidden text: Cannot be quoted.***
vSRO Paylaşım İtem Rank Point Sıralamaya Göre Hesaplar DynamicRankv2 (Maxiguard)
- Konuyu Başlatan Bartu
- Başlangıç tarihi
Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar
Benzer konular
Legend-Sro | Cap 130 | EU & Ch PVP | D14 | New System Rank & FGW & Event | Play 2 Win Website : FB Page : FB Group : Download Link : Discord : discord.gg/cEjBUGgX4j - Cap 130 : Start With Lvl 130...
vSRO Paylaşım
vSro | Haftalık Rank Ödül Sistemi
Merhaba arkadaşlar, Öncelikle paylaşım yapan konu açan arkadaşlara teşekkür ederim ben de uzun zaman sonra tekrar başladım en son konumu bu forumda heralde 7 sene önce açmışımdır. Gelelim...
Merhaba, vSroPlus Rank tablolarında olması gereken Bu Query'leri kendinize göre özelleştirebilir, düzenleyebilirsiniz. Bunlardan yola çıkarak birçok rank tablosu oluşturabilirsiniz. Donate, drop...
Merhabalar vsro.org topluluğu; Sizlere kendi serverimizde kullanmak için yapmış olduğumuz maxiguard entegreli unique rank sistemini paylaşıyorum. Yapacağınız işlemler basit, dbyi indirip kurun ve...
- Soru
vSRO Çözüldü
Guild rank sorgusu
maxiguard rank sisteminde guild rank ve silk rank için sorguyu ekledim ama çalıştıramadım. bu konuda bilgisi olan var mı? benim eklediğim sorgu şu şekilde ama yanıt vermiyor: SELECT TOP 20 G.Name...
Etiketler
- Etiketler
- @düzgün @itempoint @maxiguard