vSRO Çözüldü İtemi ekledim ama npc'ye ekleyemiyorum.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan HaknKya
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

HaknKya

.
.
Aktiflik: 1%
Şovalye 50 mesaj
Thread owner
Herkese merhaba, başlıkta da belirttiğim gibi itemi ekledim fakat F10'a eklemek istiyorum bir türlü olmuyor. Nazif ve diğerleri çalışmıyor ecsro files olduğu için. Rica etsem bilen arkadaşlar 2 dk anydesk versem bağlanabilirler mi acaba?

eklemes npc programı ile ekleyip ıdleri değiştirecen vsroda 15 csroda 35 ecsroda kacsa onun ıd lerini gir dosyaların ıd kısmına ondan sonra aynısını medıaya yap geçir olur ecsro ID kaç bilmiyorum package itemin ss sini at sana gösterim işaretleyip

Oyla 0
Thread owner
eklemes npc programı ile ekleyip ıdleri değiştirecen vsroda 15 csroda 35 ecsroda kacsa onun ıd lerini gir dosyaların ıd kısmına ondan sonra aynısını medıaya yap geçir olur ecsro ID kaç bilmiyorum package itemin ss sini at sana gösterim işaretleyip
package yok bunda
Üst üste post gönderildiği için tek mesajda birleştirildi:

_Refpackageitem, _Refscapofpackageitem, _Refpricepolicyitem bunlar yok

Ekli dosyalar

• Adsız.png
    Adsız.png
    260.8 KB · Görüntüleme: 42
Oyla 0
_RefScrapOfPackageItem felan olmayınca o database nasıl çalışıyor icon resimlerini felan nereden cekiyor bu oyun :)

Oyla 0
Thread owner
_RefScrapOfPackageItem felan olmayınca o database nasıl çalışıyor icon resimlerini felan nereden cekiyor bu oyun :)
Bluetooth ile havadan :D:D:D
Nerden .ekiyor bilmiyorum ama yukardaki tablardan başka yok
_RefObjCommon
_RefObjItem
Bunlardan çekiyor sanırım :/

Oyla 0
tabloların resimlerini atsana bir çünki npc programı ile felan eklediğinde orda olmayan tablolarada ekleme yapıyor program dedğim tablolara

Oyla 0
Thread owner
tabloların resimlerini atsana bir çünki npc programı ile felan eklediğinde orda olmayan tablolarada ekleme yapıyor program dedğim tablolara
Programlar çalışmıyor tablolar eksik olduğu için.
Üst üste post gönderildiği için tek mesajda birleştirildi:

Shard'ın tabloları bu kadar

Ekli dosyalar

• 334.png
    334.png
    305.9 KB · Görüntüleme: 34
Oyla 0
Oyla 0

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar