Herkese merhaba, başlıkta da belirttiğim gibi itemi ekledim fakat F10'a eklemek istiyorum bir türlü olmuyor. Nazif ve diğerleri çalışmıyor ecsro files olduğu için. Rica etsem bilen arkadaşlar 2 dk anydesk versem bağlanabilirler mi acaba?
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
vSRO Çözüldü İtemi ekledim ama npc'ye ekleyemiyorum.
- Konuyu Başlatan HaknKya
- Başlangıç tarihi
eklemes npc programı ile ekleyip ıdleri değiştirecen vsroda 15 csroda 35 ecsroda kacsa onun ıd lerini gir dosyaların ıd kısmına ondan sonra aynısını medıaya yap geçir olur ecsro ID kaç bilmiyorum package itemin ss sini at sana gösterim işaretleyip
Oyla
0
package yok bundaeklemes npc programı ile ekleyip ıdleri değiştirecen vsroda 15 csroda 35 ecsroda kacsa onun ıd lerini gir dosyaların ıd kısmına ondan sonra aynısını medıaya yap geçir olur ecsro ID kaç bilmiyorum package itemin ss sini at sana gösterim işaretleyip
Üst üste post gönderildiği için tek mesajda birleştirildi:
_Refpackageitem, _Refscapofpackageitem, _Refpricepolicyitem bunlar yok
Ekli dosyalar
Oyla
0
Hayır, olan tablolar bunlar.refpackageitem tablosu yokmu?
_RefShop
_RefShopGoods
_RefShopItemGroup
_RefShopTab
Oyla
0
Bluetooth ile havadan_RefScrapOfPackageItem felan olmayınca o database nasıl çalışıyor icon resimlerini felan nereden cekiyor bu oyun![]()
Nerden .ekiyor bilmiyorum ama yukardaki tablardan başka yok
_RefObjCommon
_RefObjItem
Bunlardan çekiyor sanırım :/
Oyla
0
Programlar çalışmıyor tablolar eksik olduğu için.tabloların resimlerini atsana bir çünki npc programı ile felan eklediğinde orda olmayan tablolarada ekleme yapıyor program dedğim tablolara
Üst üste post gönderildiği için tek mesajda birleştirildi:
Shard'ın tabloları bu kadar
Ekli dosyalar
Oyla
0
calısmaz npc programı vsro ve csro ıcın var ecsro için yokProgramlar çalışmıyor tablolar eksik olduğu için.
vSRO Paylaşım - VSRO Server Manager
Oyla
0
Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar
Toplam: 2 (Kullanıcı: 0, ziyaretçi: 2)