vSRO Çözüldü Job Cave De haritayı açınca crash olma problemi

Promaker

C#,SQL,PHP Geliştirici

.
.
Aktiflik: 24%
Lord 500 mesaj
Web sitesi
www.vsroeventbot.com
Thread owner
Dostlar, selamlar. Birçok oyunda keşfettiğim “Alex Job Cave”e girdiğimde, haritayı açtığımda ara ara clientless oluyorum. Oyun dosyalarının tümü, map dosyaları ve pk2 girişleri eksiksiz olmasına rağmen bu sorun oluşuyor. Bu problemi yaşayan ve çözmüş olan var mı?

job cave'de map açmayı engellesek?

1755112074940.png

Oyla 0
Orası Holy Water Temple’deki yer değil mi (Alexandre) Resimdeki orayı ben direkt job temple yapmıştım map hatalıydı hatta bi sw den çekmiştim dosyaları ama öyle bi sorun yaşamadım senin sw inik oraya girmem lazım test etmek için birşeyler denerim olursa olur

1755112541088.png

Oyla 0
Bu dosyadan hiçbir şey silmeyin , bu dosyadaki veriler olmak zorunda , istemediğiniz kısımları // yada service'sini 0 yapın ama asla silmeyin.
Bu dosyayı localde deneyin , burda yeni eklenen 2x MapID var , 2024,2025 bunlara dokunmadan bölgeye gidin haritayı test edin.
Sorun yok ise kendinize ait dosya ile verileri karşılaştırarak eksik satırları ekleyin. (Tıkla.)

Oyla 0
Thread owner
Bu dosyadan hiçbir şey silmeyin , bu dosyadaki veriler olmak zorunda , istemediğiniz kısımları // yada service'sini 0 yapın ama asla silmeyin.
Bu dosyayı localde deneyin , burda yeni eklenen 2x MapID var , 2024,2025 bunlara dokunmadan bölgeye gidin haritayı test edin.
Sorun yok ise kendinize ait dosya ile verileri karşılaştırarak eksik satırları ekleyin. (Tıkla.)
- Çözüm mü peki knka ? Denedin mi daha önceden.

Oyla 0
Kanka ben hiç böyle absürt hatalar yaşamadım ama forumdan birisi bu tür sorun yaşamıştı bağlanıp çözmüştüm bu yöntem ile.

Oyla 0
En son durum ne merak ettim çözüldümü ?

Oyla 0

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt