Zorunda olduğum için değil yardım etmeyi sevdiğim için paylaşıyorum zaten. Sizden satın almak zorunda kalsınlar bana kalırsa yanlış bir bakış açısı. Bize de yardım eden insanlar olmasaydı bu noktaya gelemezdik, komüniteye her zaman geri dönüş yapmak güzeldir. Tek sıkıntı Türk forumlarında balık tutmayı öğrenmek isteyen yok pek fazla, balıkları löp löp götürmek istiyor çoğunlukPaylaşmayın sizde o halde. Paylaşmak zorunda değilsiniz zaten. Sizden satın almak zorunda kalsınlar![]()
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
vSRO Çözüldü job modu guild gözükme
- Konuyu Başlatan Furious
- Başlangıç tarihi
Thank you very much for helping us and sharing your knowledgeZorunda olduğum için değil yardım etmeyi sevdiğim için paylaşıyorum zaten. Sizden satın almak zorunda kalsınlar bana kalırsa yanlış bir bakış açısı. Bize de yardım eden insanlar olmasaydı bu noktaya gelemezdik, komüniteye her zaman geri dönüş yapmak güzeldir. Tek sıkıntı Türk forumlarında balık tutmayı öğrenmek isteyen yok pek fazla, balıkları löp löp götürmek istiyor çoğunluk![]()
adamı etiketlemişim ve o da fikir verip paylaşmış, neyin diyaloğu? bayılıyorsunuz he tantana çıkartmaya, bi salın insanları valla ben daraldımPaylaşmayın sizde o halde. Paylaşmak zorunda değilsiniz zaten. Sizden satın almak zorunda kalsınlar![]()
adamı etiketlemişim ve o da fikir verip paylaşmış, neyin diyaloğu? bayılıyorsunuz he tantana çıkartmaya, bi salın insanları valla ben daraldım
offset paylaşmanın kimseye bir yararı olduğunu düşünmüyorum aslında, hiçbir şey öğretmiyor ama kimsenin derdi de öğrenmek değil zaten...
Kime, ne için, neden bu mesajımı yazdığımı anlamanız için.
Burda kimseye bişey anlatmana gerek yok, öğrenmek isteyen de burada, çalıp gitmek isteyen de burada, sadece işini görmek isteyende.Kime, ne için, neden bu mesajımı yazdığımı anlamanız için.
Boş yapmadan yardımcı olabiliyorsanız olun, olamıyorsanız da susun ve izleyin. Diyalog yapmayın.
İyi forumlar.
Prosedürden, varsa, diye kontrol sağlanabilir.Job isim CharName ile jobName aynı olması için bişey yapılabilirmi ,client ? bilen biri varsa yardımcı olabilirmi ?![]()
nasil yaniProsedürden, varsa, diye kontrol sağlanabilir.
bu konu hakkında yardımcı olabilirmisin bana
Konu aç cevaplarbu konu hakkında yardımcı olabilirmisin bana
Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar
Toplam: 1 (Kullanıcı: 0, ziyaretçi: 1)