vSRO Çözüldü Job modunda ferry teleportlarına delay ekleme

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan serkan79
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

serkan79

.
Şovalye 1 Mesaj
Thread owner
Arkadaşlar merhaba, job editlerinde yalnızca bu sorunu halledemedim. Mesela dw tarafından hotana geçen bir trader hemen tekrar dw noktasına geçmek istediğinde 30 saniye saysın istiyorum. Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.

Çözüm
Arkadaşlar merhaba, job editlerinde yalnızca bu sorunu halledemedim. Mesela dw tarafından hotana geçen bir trader hemen tekrar dw noktasına geçmek istediğinde 30 saniye saysın istiyorum. Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.
Filter ile çözebilirsin

IMG_20220328_145207.jpg
Filter ile çözebilirsin

IMG_20220328_145207.jpg

Oyla 0
Çözüm
KguardEDGE'de de mevcut. 50 oyuncu ömür boyu ücretsiz. Test serverınız için kurup tüm özellikleri o şekilde kullanabilirsiniz.

Oyla 0
Thread owner
KguardEDGE'de de mevcut. 50 oyuncu ömür boyu ücretsiz. Test serverınız için kurup tüm özellikleri o şekilde kullanabilirsiniz.
hocam Kguard'da göremedim tam olarak bu ayarların olduğu kısmı :\
Üst üste post gönderildiği için tek mesajda birleştirildi:

CEVAPLA SANIRIM GÖRDÜM HOCAM

Oyla 0

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt