Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
vSRO Çözüldü Job ödül sistemi hakkında
- Konuyu Başlatan ahmetagcan
- Başlangıç tarihi
Hocam çok teşekkür ediyorum bu kod aynı zamanda thief ve hunter a da ödül veriyor mu ?Log Db ---> _AddLogChar tablosuna ekle.
Çalışma mantığı belirlenen job levelinde olması gerekiyor ve itemin gelmesi için oyundan çıkıp tekrar girildiği zaman item gelmiş oluyor.
Oyla
0
Hepsine veriyor bu kısım zaten subquery'nin kısmıdırHocam çok teşekkür ediyorum bu kod aynı zamanda thief ve hunter a da ödül veriyor mu ?
Update SRO_VT_SHARD.._CharTrijob SET Level=1,Exp=0,Contribution=0 where CharID=@CharID direk sıfırlıyor
Oyla
0
Bu sistemi hiç tavsiye etmiyorum. Bu sistem mantığına göre her teleport edildiğinde level kontrolu yapıyor yani 7 olduğunda veriyor diye düşünmeyin bu yüzden 1 lv olduğundada kontrol etmesini sağlar 7 de de sonuçta,
Her açıdan sqli yoruyor. Az playerli oyunlarda belki problem yapmaz. Ama yüksek playerli serverda büyük skandal ve lagdan geçilmez oyun bu sistemi eklerken bidaha düşün derim..
Her açıdan sqli yoruyor. Az playerli oyunlarda belki problem yapmaz. Ama yüksek playerli serverda büyük skandal ve lagdan geçilmez oyun bu sistemi eklerken bidaha düşün derim..
Oyla
0
update olduğu için evet her teleportta bunu kontrol ediyor, kim teleport olursa olsun kodu çalıştırıyor.Bu sistemi hiç tavsiye etmiyorum. Bu sistem mantığına göre her teleport edildiğinde level kontrolu yapıyor yani 7 olduğunda veriyor diye düşünmeyin bu yüzden 1 lv olduğundada kontrol etmesini sağlar 7 de de sonuçta,
Bunun yerine anlık olarak 7 level olunca güncellenen ve ödül verdiren bir prosedür eklenirse sorun çözülür.
Onun içinde @Senua 'yı buraya bekliyoruz
Oyla
0
Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar
Toplam: 1 (Kullanıcı: 0, ziyaretçi: 1)