vSRO Çözüldü Job Suit Takılıyken Chest Item gelmiyor

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan shadow
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

shadow

.
Aktiflik: 3%
Muhafız 100 mesaj
Thread owner
Merhaba, sisteme uniq kill başı chest e ödül verdirme sistemi ekledim normalde geliyor ama job suitler takılıyken gelmiyor bu durumda yapabileceğim öneriniz var mı?

Çözüm
Çok kötü hastaydım 1haftadır dönüş yapamadığım için kusuruma bakmayın yeni gördüm yazılarınızı. Cevap veren herkes için teşekkür ederim.Sorunu çözemediğim için yeni tablo sistemi yaptım oradan verdiriyorum dolaylı yoldanda olsa sorunum giderildi.
Tahminimce charnameye ve charıd ile alakalı bir durumdur. char suit takılıyken name değişiyor ya ondan olabilir mi ? fikir bu ama net bilgi degil

Oyla 0
Thread owner
Oyla 0
Geri dönüşünüzü bekliyoruz eğer sorun cozulduyse bildiriniz aksi hâlde ceza alacaksınız

Oyla 0
Merhaba, sisteme uniq kill başı chest e ödül verdirme sistemi ekledim normalde geliyor ama job suitler takılıyken gelmiyor bu durumda yapabileceğim öneriniz var mı?
Konuya 1 haftadır dönmediğiniz için konunuz çözümlenen başlıklar olarak değiştiriyoruz.

Oyla 0
Thread owner
Çok kötü hastaydım 1haftadır dönüş yapamadığım için kusuruma bakmayın yeni gördüm yazılarınızı. Cevap veren herkes için teşekkür ederim.Sorunu çözemediğim için yeni tablo sistemi yaptım oradan verdiriyorum dolaylı yoldanda olsa sorunum giderildi.

Oyla 0
Çözüm

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar