Duyuru Joymax, Türk şirketi GameGami ile 'Silk Road'u imzaladı

nereden anladın sahte olduğunu? 🤔
1-Siteninin alan adı yok
2-Site başlıgı GameGami değil Gami olarak yazılmış
3-Tanıtım afişi orjınal siteden resim şeklinde alınıp alt alta eklenerek uzatılmış
4-Tanıtımda herhangi bir yerde GameGami veya Joymax logosu bulunmuyor.
5-tr.joymax.com adresine gidersen doğru olana yönlendiriyor

Anlayacağın tartışmaya bile değmeyecek acemice bir iş :)

1-Siteninin alan adı yok
2-Site başlıgı GameGami değil Gami olarak yazılmış
3-Tanıtım afişi orjınal siteden resim şeklinde alınıp alt alta eklenerek uzatılmış
4-Tanıtımda herhangi bir yerde GameGami veya Joymax logosu bulunmuyor.
5-tr.joymax.com adresine gidersen doğru olana yönlendiriyor

Anlayacağın tartışmaya bile değmeyecek acemice bir iş :)
Dediklerine Katılıyorum Fakat Dikkatli Bakarsan Zaten GameGamiyi Kopyalayıp Yapıştırmamış. Kendi İsteklerini Göz Önünde Bulundurmuş. Alt Kısımlarda Kendi Sunucusunda Yaptığı Şeyleri Göstermiş. Buna Benzer İstekleri Göz Önünde Tutmak İstemiş Kim Yaptıysa :)

Dediklerine Katılıyorum Fakat Dikkatli Bakarsan Zaten GameGamiyi Kopyalayıp Yapıştırmamış. Kendi İsteklerini Göz Önünde Bulundurmuş. Alt Kısımlarda Kendi Sunucusunda Yaptığı Şeyleri Göstermiş. Buna Benzer İstekleri Göz Önünde Tutmak İstemiş Kim Yaptıysa :)
Fakat GameGami Gibi Bir Şirket Gidip Örnek Alacağını Düşünmüyorum Bu Arkadaş Benimkinden Örnek Alabilirsiniz Filan Demiş :D

Fakat GameGami Gibi Bir Şirket Gidip Örnek Alacağını Düşünmüyorum Bu Arkadaş Benimkinden Örnek Alabilirsiniz Filan Demiş :D
Ya hocam bırak şunu adam site kurup "Bu yazıyı iş başvurusu olarak ta kabul edebilirsiniz" diyor.Joymax'a "Gaymax" yazmış.Bu arkadaşın içtiğinden bende istiyorum.

Ya hocam bırak şunu adam site kurup "Bu yazıyı iş başvurusu olarak ta kabul edebilirsiniz" diyor.Joymax'a "Gaymax" yazmış.Bu arkadaşın içtiğinden bende istiyorum.
Hemen O Kafadan Bir Tane Lütfen

tenor.gif

Korelilerinde var joymax ile anlaştığı ve actığı bi sv büyük ihtimal o şekil kurcak joymax

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt