ecSRO Yardım JSRO FILES UNIQUE SPAWN YAZMIYOR

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ozsro54
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ozsro54

.
Aktiflik: 1%
1 Mesaj
Thread owner
Jsro Files kurdum lakin uniq spawn atınca Spawn yazıları yazmıyor ne GM ile atınca nede Kendisi Çıkınca. Sanırım sorun kaynağı gameserver farklı db de denedim olmadı.
Çözümü bilen varmı?
media ve DB de rarity leri 3
Ve mesela IVY atınca DC verip gameserver Ref_Tactics tablosunda ekli olmadığı hatasını veriyor
Üst üste post gönderildiği için tek mesajda birleştirildi:

aga yokmu kimse :D en azından fikir yürütülürdü bu gamegami forum işinide bitirdi allahın belaları :S

Bunu daha önce çözmüştüm, eğer gameserver.dll source bulabilirsem veririm. Sorunun Gameserverin kendisinde, yanlış hatırlamıyorsam bazı flaglarda hata vardı. Database ile alakalı değil.

Oyla 0
Thread owner
Bunu daha önce çözmüştüm, eğer gameserver.dll source bulabilirsem veririm. Sorunun Gameserverin kendisinde, yanlış hatırlamıyorsam bazı flaglarda hata vardı. Database ile alakalı değil.
cevap için teşekkürler serveri Jsro filese aktaracaktım ama Vsroya geçtim ama çözünü yinede paylaşabilirsin faydası olur gene

Oyla 0
Jsro Files kurdum lakin uniq spawn atınca Spawn yazıları yazmıyor ne GM ile atınca nede Kendisi Çıkınca. Sanırım sorun kaynağı gameserver farklı db de denedim olmadı.
Çözümü bilen varmı?
media ve DB de rarity leri 3
Ve mesela IVY atınca DC verip gameserver Ref_Tactics tablosunda ekli olmadığı hatasını veriyor
Üst üste post gönderildiği için tek mesajda birleştirildi:

aga yokmu kimse :D en azından fikir yürütülürdü bu gamegami forum işinide bitirdi allahın belaları :S
GAMESERVER DEGISTIR

Oyla 0

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt