vSRO Çözüldü Jupiter temple Zealot map sorunu

KARARENONLİNE34

.
Aktiflik: 4%
100 mesaj
Thread owner
Arkadaşlar ilk konu açışım yardıma ihtiyacım var
öncelikle bu arenada db girdileri eksik sanırım araştırma sonucu db girdilerini buldum herşeyi yaptıktan sonra arena giriyorum orta bölmeye doğru gidince dc alıyorum

unique hatasıdır bazen oluyor spawn ediliyorsa yanına gidince oyundan atar crash olur bsr hatasıdır jupiter dahil eklenen tüm uniq bsrlerinde oluyor solo şekilde spawn et ordaki uniqueyi gene crash alıcan benim tahminimce unıq .bsr dosyası bozuklugundan kaynaklıdır

Oyla 0
Thread owner
unique hatasıdır bazen oluyor spawn ediliyorsa yanına gidince oyundan atar crash olur bsr hatasıdır jupiter dahil eklenen tüm uniq bsrlerinde oluyor solo şekilde spawn et ordaki uniqueyi gene crash alıcan benim tahminimce unıq .bsr dosyası bozuklugundan kaynaklıdır
solo şekide nasıl spam ediliyor anlamadım

Oyla 0
DUMP'da gördüğüm kadarıyla sorun teleport taşı .bsr'sinde gibi görünüyor herhalde yanına gittiğinde direk oyundan atıyorsa o yüzdendir bi ara benim başıma bir databasede gelmişti jupiter mapde yanına gidilmiyordu crash yiyordu

Oyla 0
Thread owner
DUMP'da gördüğüm kadarıyla sorun teleport taşı .bsr'sinde gibi görünüyor herhalde yanına gittiğinde direk oyundan atıyorsa o yüzdendir bi ara benim başıma bir databasede gelmişti jupiter mapde yanına gidilmiyordu crash yiyordu
yok devam ediyor problem
Üst üste post gönderildiği için tek mesajda birleştirildi:

refteleport kısmında itemin obj idsi 47k da ama benim zaten objcommon 46k bitiyor onunla alakası olabilirmi

Oyla 0
kısa bir video çekip paylaş burada oraya gidip crash yiyip ilgili sorun ne belli olur ozaman

Oyla 0

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt