vSRO Çözüldü vSro Jupiter Temple Giriş Sorunu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan S3XPER
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

S3XPER

TeamSpeak Provider

Developer
.
.
Aktiflik: 20%
Lord 500 mesaj
Thread owner
Merhaba arkadaşlar, beginner haricinde odalara girmeye çalışırken Shard ve GameServer’da görünen hatayı alıyorum. İnternette araştırdığım kadarıyla çözüm amaçlı sunulan cevapların hepsini denedim ama hiçbir işe yaramadı.

1757460103886.png

Çözüm önerileri :

TimeJob sıfırlama [ işe yaramadı ]
1757460351370.png

_RefGame_World Type 0 [ işe yaramadı ]
1757460875536.png

Server files ile client aynı dosyalara sahip.

Jupiter'e dair bütün haritalar , yaratıklar , triggerlar , spawnlar ekli.

Party ile giriş [ Zaten o şekilde giriş yapılabiliyor en az 2 kişi ]
1757461058986.png

Çalışan DB'lerde Type'lar 1 olarak girilmiş ben girince bu hatayı alıyorum
1757461681776.png

kSro pk2 kullanıyorum.
Yardımcı olabilirseniz çok mutlu olurum :)

Ekli dosyalar

• 1757461031759.png
    1757461031759.png
    10.3 KB · Görüntüleme: 41
Thread owner
Tam hatırlamıyorum hatayı ama buna benzer bir şeydi _RefInstance_World_Start_Pos: girdisi eksikti bu eksik olduğunda açılışta hatada vermiyordu
Evet, en son oraya bakmadım diye bir bakayım dedim, öyleymiş. Çözümü yazacaktım, sen yazmışsın. :D Yorum yapan arkadaşlara teşekkür ederim.

SQL:
İçeriği görebilmek için Giriş yap ya da üye ol.

Oyla 0
Çözüm
start pos fgw giriş region x y z sini ayarlamak için dungeon için mi gerekiyordu
Evet, en son oraya bakmadım diye bir bakayım dedim, öyleymiş. Çözümü yazacaktım, sen yazmışsın. :D Yorum yapan arkadaşlara teşekkür ederim.

SQL:

Oyla 0

SQL:
Bulmana sevindim ben baya uğraşmıştım sorunu bulmak için niye konu açmadın dersen inat etmiştim çözmek için :D

Oyla 0
Thread owner
Bulmana sevindim ben baya uğraşmıştım sorunu bulmak için niye konu açmadın dersen inat etmiştim :D
1 2 haftadır bende inat ettim bu tabloları kaç kere kontrol ettiğimi anlatamam bile :D ama hiç aklıma o gelmedi ya xd

Oyla 0
güzel kodmuş yenur bende çektim kenara. iş yapar
DECLARE @SearchTerm NVARCHAR(100) = '25789'; --aradığın tablo içi ni buraya yaz 25789 yazan yere DECLARE @TableName NVARCHAR(256); DECLARE @ColumnName NVARCHAR(256); DECLARE @sql NVARCHAR(MAX); DECLARE cur CURSOR FOR SELECT TABLE_SCHEMA + '.' + TABLE_NAME, COLUMN_NAME FROM INFORMATION_SCHEMA.COLUMNS; OPEN cur; FETCH NEXT FROM cur INTO @TableName, @ColumnName; WHILE @@FETCH_STATUS = 0 BEGIN SET @sql = ' BEGIN TRY IF EXISTS ( SELECT 1 FROM ' + @TableName + ' WHERE CAST([' + @ColumnName + '] AS NVARCHAR(MAX)) LIKE ''%' + @SearchTerm + '%'' ) PRINT ''Bulundu: ' + @TableName + '.' + @ColumnName + ''' END TRY BEGIN CATCH -- CAST edilemeyen kolonlarda hata yoksayılır END CATCH '; EXEC sp_executesql @sql; FETCH NEXT FROM cur INTO @TableName, @ColumnName; END CLOSE cur; DEALLOCATE cur;

Oyla 0

SQL:
Zamanında bende çok aramıştım bu sorunu. Genel olarak herkes burada takılıyor sanırım :)

Oyla 0

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar