vSRO Çözüldü Kervan Pet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

onuremre77

.
Aktiflik: 5%
Lord 100 mesaj
Thread owner
Merhaba arkadaşlar

Oyunda kervan pet sayfası 7 idi içine 2 sayfa mal aldım
Ama sonradan kervan pet sayısını 1 sayfaya düşürdüm.Oyuna giriş yaptıgımda GameServer çöküyor Açık olan kervan petinden dolayı. Yeni char acarsam sorun yok.

Şimdi karakterleri silmeden Charlarda acık olan Kervan petleri nasıl silebilirim ?

CharCos tablosunda ownerid veya refcharid değerlerinde sorun olan çarın id sinin olması gerekiyor. Bu satırı bulduktan sonra bu satırdaki id değerine karşılık gelen petin çantasını invcos tablosunda bulup o itemid leri bu pet için 0 yapıyorsun ve sorunun çözülüyor.

Yanlış hatırlamıyorsam böyle çözülmesi gerekiyordu.

Çok fazla çar varsa 1 tanesi için dene çözülüyorsa sorun query yazıp hepsini düzeltirsin.

Oyla 0
Toplu kervan malzemelerini envanterlerden silmek için;

SQL:
İçeriği görebilmek için Giriş yap ya da üye ol.

İşe yaramazsa;
Buda oyuna giriş yapankarakterlerin direkt petlerini dahi siliyor. Bunu bir süre sonra kaldırmanı tavsiye ederim. AddLogChar prosedürüne eklemelisin.

SQL:

Oyla 0
Thread owner
Toplu kervan malzemelerini envanterlerden silmek için;

SQL:

İşe yaramazsa;
Buda oyuna giriş yapankarakterlerin direkt petlerini dahi siliyor. Bunu bir süre sonra kaldırmanı tavsiye ederim. AddLogChar prosedürüne eklemelisin.

SQL:

1. query okutunca

Msg 102, Level 15, State 1, Line 2
Incorrect syntax near 'ommon'.

hatasını alıyorum

Oyla 0
use SRO_VT_SHARD
go

update _InvCOS set ItemID=0 where ItemID in (select ID64 from _Items where RefItemID in (select ID from _RefObjCommon where CodeName128 LIKE '%ITEM_ETC_TRADE%'))
delete from _Items where RefItemID in (select ID from _RefObjCommon where CodeName128 LIKE '%ITEM_ETC_TRADE%')

bu sıra ile okut yoksa işe yaramaz.

Oyla 0
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar