vSRO Çözüldü Login Ekranında Takılma & Maxiguard Kurulum Sorunu

Ozitaryus

.
Aktiflik: 2%
50 mesaj Muhafız
Web sitesi
leven7.com
Thread owner
Selamlar,

Bu konuda ki (yalnızca) Server Files'ı kullanıyorum. Çeşitli sorunlar yaşadım fakat araştırarak bu sorunların üzerinden geldim.

Maxiguard ile entegreli şekilde kurulum yapmaya çalışıyorum. İzlediğim kurulum videousunda node_id altında ki portları girmeye çalıştım. Gateway ve DownloadServer portunu kabul etti fakat burada ki AgentServer portunu kabul etmedi. Her neyse server.cfg den bulup deneyeyim dedim ve modülle bağlantı kurdu. Filter'ı aktif edip Public hale getirdim. Clienti dns ve porta göre ayarladım fakat server check durumunda gibi information dialog geliyor ve bu şekilde kalıyor. Firewall ayarı da aynen videoda gösterildiği gibi yaptım.

Maxiguard'ı bypass edeyim dedim belki start gelir o tarafta bir sorun vardır diye düşündüm. Düşündüğüm gibi de oldu Kendi ip ve 15779 ile start aldım. Oyuna girmeye çalışırken hem GM hem de normal karakter ile oyuna giremedim. ACCOUNT dbsinde ki privileged ip tablosunu kendime göre düzenledim ve ip adresimi oraya ekledim. Buna rağmen login ekranında request kısmında kalıyor.

Kontrol etmem gereken yerler nereler?

SQL Kurulumunda hata olduğunu düşünmüyorum, varsa nasıl kontrol edebilirim?
IIS ayarı standart yine yukarıda ki linkte bulunan wwwroot dosyalarını attım ve ayarladım.
ODBC ayarını da yaptım sınadım doğru şekilde çalışıyor.
Maxiguard sunucunun veritabanına bağlanıyor buradan veritabanının dışarıya açık olduğunu anlıyorum fakat neden login olamıyorum?

Yardımlarınız için teşekkürler

Çözüm
PrivilegedIP tanımlama rağmen kullanıcı adı şifre yazdıktan sonra kalıyor. Bu aşamayı hem guardlı hem de guardsız bir türlü aşamadım. Nerede hata olduğunu bulabilmiş değilim.
Bu hatayı aldıktan sonra agentte time hatası varmı
Evet, time hatası aldım fakat anlık olarak sorunu çözmüş bulunmaktayım.

15884 portunun üst ağ tarafından engellendiğini düşündüm bu sebepten dolayı portu değşitirip guard panelinde güncelleme yaptım ve başarılı bir şekilde doğru Agent portunu guarda tanımlamış oldum.

Bu tarz durumlarda bakılması gereken noktaların portlar olduğunu öğrenmiş oldum. Eğer her şey doğru çalışıyor gibi görünüyorsa ve oyuna giriş yapılamıyorsa portları kontrol edilmeli. Bunu çok farklı konularda okudum fakat çeşitli sebeplerden...
Thread owner
PrivilegedIP tanımlama rağmen kullanıcı adı şifre yazdıktan sonra kalıyor. Bu aşamayı hem guardlı hem de guardsız bir türlü aşamadım. Nerede hata olduğunu bulabilmiş değilim.
Bu hatayı aldıktan sonra agentte time hatası varmı
Evet, time hatası aldım fakat anlık olarak sorunu çözmüş bulunmaktayım.

15884 portunun üst ağ tarafından engellendiğini düşündüm bu sebepten dolayı portu değşitirip guard panelinde güncelleme yaptım ve başarılı bir şekilde doğru Agent portunu guarda tanımlamış oldum.

Bu tarz durumlarda bakılması gereken noktaların portlar olduğunu öğrenmiş oldum. Eğer her şey doğru çalışıyor gibi görünüyorsa ve oyuna giriş yapılamıyorsa portları kontrol edilmeli. Bunu çok farklı konularda okudum fakat çeşitli sebeplerden dolayı doğru yapamadığımı düşünüyorum, bu yorum tekrar süreçleri düşünmeme ve süzgeçten geçirmemi sağladı.

Konuyu çözüldü olarak işaretliyorum. Yardımlarınız için teşekkürler.

Oyla 0
Çözüm

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt