Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
vSRO Paylaşım Magic Pop Edit (Ayrıntılı Anlatım)
- Konuyu Başlatan vsroorg
- Başlangıç tarihi
teşekkürler 
teşkkürlerArkadaşlar forumda uzun zamandır vsro.org'ta vakit geçirmekteyim, birçok bilgi birikimimi vsro.org'a ve bazı adını geçiremeyeceğim beni seven yardımcı olan insanlara borçluyum, burada her ne kadar bir oyun platformu üzerine kurulmuş forum sitesi olsada ben ondan daha çok bir Aile görebiliyorum yardımı olan veya olmayan herkese teşekkür ederim, bu sebepten ötürü burada sizlere fayda verebileceğim birşeyler paylaşmak istedim aynı zamanda forumda tam açıklamalı Magic Pop Edit göremediğim için paylaşma arzusu hissettim, eğer hatam varsa düzeltmenizi isterim, bildiğim kadarıyla anlatmaya çalışacağım. !!! Önemli Not !!! (Media'da yapacağımız işlemleri DbtoMedia ile işlem yapacağımız tüm txt dosyalarını göremiyoruz, o yüzden manuel çıkartacağımız dosyalarda olacaktır bundan dolayı mutlaka DB ve Media.pk2 yedeğinizi almanızı öneririm)
*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
Dipnot=Saygıdeğer arkadaşlarım, umarım doğru anlatabilmişimdir hata ve yanlışlarım var ise affınıza sığınırım, Saygılarımla...[/DAYS]
I really need this explanation. Thank you, my dear friend.Arkadaşlar forumda uzun zamandır vsro.org'ta vakit geçirmekteyim, birçok bilgi birikimimi vsro.org'a ve bazı adını geçiremeyeceğim beni seven yardımcı olan insanlara borçluyum, burada her ne kadar bir oyun platformu üzerine kurulmuş forum sitesi olsada ben ondan daha çok bir Aile görebiliyorum yardımı olan veya olmayan herkese teşekkür ederim, bu sebepten ötürü burada sizlere fayda verebileceğim birşeyler paylaşmak istedim aynı zamanda forumda tam açıklamalı Magic Pop Edit göremediğim için paylaşma arzusu hissettim, eğer hatam varsa düzeltmenizi isterim, bildiğim kadarıyla anlatmaya çalışacağım. !!! Önemli Not !!! (Media'da yapacağımız işlemleri DbtoMedia ile işlem yapacağımız tüm txt dosyalarını göremiyoruz, o yüzden manuel çıkartacağımız dosyalarda olacaktır bundan dolayı mutlaka DB ve Media.pk2 yedeğinizi almanızı öneririm)
Dipnot=Saygıdeğer arkadaşlarım, umarım doğru anlatabilmişimdir hata ve yanlışlarım var ise affınıza sığınırım, Saygılarımla...[/DAYS]
tes
ekkurlerArkadaşlar forumda uzun zamandır vsro.org'ta vakit geçirmekteyim, birçok bilgi birikimimi vsro.org'a ve bazı adını geçiremeyeceğim beni seven yardımcı olan insanlara borçluyum, burada her ne kadar bir oyun platformu üzerine kurulmuş forum sitesi olsada ben ondan daha çok bir Aile görebiliyorum yardımı olan veya olmayan herkese teşekkür ederim, bu sebepten ötürü burada sizlere fayda verebileceğim birşeyler paylaşmak istedim aynı zamanda forumda tam açıklamalı Magic Pop Edit göremediğim için paylaşma arzusu hissettim, eğer hatam varsa düzeltmenizi isterim, bildiğim kadarıyla anlatmaya çalışacağım. !!! Önemli Not !!! (Media'da yapacağımız işlemleri DbtoMedia ile işlem yapacağımız tüm txt dosyalarını göremiyoruz, o yüzden manuel çıkartacağımız dosyalarda olacaktır bundan dolayı mutlaka DB ve Media.pk2 yedeğinizi almanızı öneririm)
Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar
Toplam: 2 (Kullanıcı: 0, ziyaretçi: 2)