M

vSRO Çözüldü Magic pop job suit blue

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Michey
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Michey

.
Aktiflik: 1%
1 Mesaj
Thread owner
Merhaba arkadaşlar,

Job suit ekledim magic pop a, db den ve mediadan bluelarını ekledim. STR INT 5 olarak, gachaitemset de belirttim. Magic oynarken bluelar gözüküyor fakat kazandığımda kırmızı kart aldığımda, bozdurduğumda üzerinde blue gelmiyor. Flag kazandığımda mesela str int 5 basılı olarak geliyor yani sorun maxiguard magic pop blue devre dışı bırak özelliği değil zaten o özellik kapalı. Ben bu job suitlere magic pop ta nasıl str int 5 ekleyebilirim ? Kartı bozdurunca clean item geliyor bir türlü çözemedim. bilen biri yardımcı olabilirse çok sevinirim

Aşağıdaki kod ile sorunu çözdüm, magic pop itemini kırdırdığınız anda bu şekilde str int 5 blue ekleyebilirsiniz, yeni prosedür ekledim. İtem ID lerini kendinize göre güncellemeyi unutmayın. Test edildi çalışıyor.

Merhaba arkadaşlar,

Job suit ekledim magic pop a, db den ve mediadan bluelarını ekledim. STR INT 5 olarak, gachaitemset de belirttim. Magic oynarken bluelar gözüküyor fakat kazandığımda kırmızı kart aldığımda, bozdurduğumda üzerinde blue gelmiyor. Flag kazandığımda mesela str int 5 basılı olarak geliyor yani sorun maxiguard magic pop blue devre dışı bırak özelliği değil zaten o özellik kapalı. Ben bu job suitlere magic pop ta nasıl str int 5 ekleyebilirim ? Kartı bozdurunca clean item geliyor bir türlü çözemedim. bilen biri yardımcı olabilirse çok sevinirim
@Thor bu konu da bilgisi vardı galiba. Şu konuya da bir bakarsanız benzer bir konu. "vSRO Çözüldü - Magic pop blue sorunu"

Oyla 0
Thread owner
@Thor bu konu da bilgisi vardı galiba. Şu konuya da bir bakarsanız benzer bir konu. "vSRO Çözüldü - Magic pop blue sorunu"
bu konuyu inceledim ama bu sorunumu çözmedi maalesef
Üst üste post gönderildiği için tek mesajda birleştirildi:

@AleriyaSama query ile eklesem ? Teleport olunca query ile belirttiğim item id lere str int 5 eklesem ? Bunun için query varmı elinizde ? Add log item e eklesem o şekilde çözülürmü sizce ?

Oyla 0
bu konuyu inceledim ama bu sorunumu çözmedi maalesef
Üst üste post gönderildiği için tek mesajda birleştirildi:

@AleriyaSama query ile eklesem ? Teleport olunca query ile belirttiğim item id lere str int 5 eklesem ? Bunun için query varmı elinizde ? Add log item e eklesem o şekilde çözülürmü sizce ?
Elimde bunun için güncel bir query yok ama mantık olarak güzel çözüm olarak denenebilir.

Oyla 0
addlogitem'de magic popu kirmizidan normal iteme cevirirken bir operation type geliyor. O anda itemin id64'u data olarak geliyordu sanirim o esnada blue basabilirsiniz. Teleporttan sonra bluelari gelir yada magic pop kirdigi esnada gsden islemi yapabilirsiiniz.

Oyla 0
Thread owner
Sorunu çözdüm, çözümü paylaştım. İstediğiniz her iteme istediğiniz her blueyu bu şekilde ekleyebilirsiniz.

Oyla 0
Sorunu çözdüm, çözümü paylaştım. İstediğiniz her iteme istediğiniz her blueyu bu şekilde ekleyebilirsiniz.
Guard kullanıyormuydun Kullanıyorsan özellikle
Maxiguard Şöyle Bir ayar var
Ek olarak yine guard kullanıyorsan İtem cheste gelince kırdırdığında anında selfteleport attırıp blue verdirebilirsin illa manuel vericem diyorsan

Adsız.png

Oyla 0

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar