Fgw reset sc yaptım. çarı olduğu yere nasıl teleport ettiririm Maxiguardla.
Maxiguardın yardım menüsüne baktım ama çarı çara teleport diyor olduğu yeri bulamadım.
Elintde olan varsa yazabilirmi?
Prosedür bu
IF @Operation = '41' AND @ItemRefID = 44477 --RefObjCommon ID
BEGIN
DELETE FROM SRO_VT_SHARD.dbo._CharQuest WHERE QuestID = 799 AND CharID = @CharID
DELETE FROM SRO_VT_SHARD.dbo._CharCollectionBook WHERE ThemeID = 4 AND CharID = @CharID
END
Bu da maxiguardın yardım kısmında yazan yer
Karakteri Karakter’e Teleport Etme (/movetouser) (63)
CommandID: 63
Data1: Komutu kullanacak karakterin adı. (Işınlanacak olan.)
Data2: Işınlanılacak olan karakterin adı. (Yerine gidilmek istenen karakterin adı.)
Örnek kullanım: abc karakteri, xyz karakterinin olduğu yere ışınlanır.
Bu komut sayesinde karakteri olduğu yere de teleport edebilirsiniz.
INSERT INTO _BridgeCommands(CommandID, Executor, Data1, Data2, Date) VALUES(63, ‘SMC’, ‘abc’, ‘xyz’, GETDATE())
Bu şekilde yaptım ama çalışmadı
BEGIN
DELETE FROM SRO_VT_SHARD.dbo._CharQuest WHERE QuestID = 799 AND CharID = @CharID
DELETE FROM SRO_VT_SHARD.dbo._CharCollectionBook WHERE ThemeID = 4 AND CharID = @CharID
EXEC MaxiGuard_User.dbo._AddBridgeCommand @CommandID = 63,@Executor='SMC', @Data1 = @CharName,@Data2= @CharName,@Data3=''
END
Maxiguardın yardım menüsüne baktım ama çarı çara teleport diyor olduğu yeri bulamadım.
Elintde olan varsa yazabilirmi?
Prosedür bu
BEGIN
END
Bu da maxiguardın yardım kısmında yazan yer
Karakteri Karakter’e Teleport Etme (/movetouser) (63)
CommandID: 63
Data1: Komutu kullanacak karakterin adı. (Işınlanacak olan.)
Data2: Işınlanılacak olan karakterin adı. (Yerine gidilmek istenen karakterin adı.)
Örnek kullanım: abc karakteri, xyz karakterinin olduğu yere ışınlanır.
Bu komut sayesinde karakteri olduğu yere de teleport edebilirsiniz.
INSERT INTO _BridgeCommands(CommandID, Executor, Data1, Data2, Date) VALUES(63, ‘SMC’, ‘abc’, ‘xyz’, GETDATE())
Bu şekilde yaptım ama çalışmadı
BEGIN
EXEC MaxiGuard_User.dbo._AddBridgeCommand @CommandID = 63,@Executor='SMC', @Data1 = @CharName,@Data2= @CharName,@Data3=''
END