vSRO Çözüldü Maxiguard çarı olduğu yere teleport ettirttirtme

wenomi

.
Aktiflik: 2%
Şovalye 50 mesaj
Thread owner
Fgw reset sc yaptım. çarı olduğu yere nasıl teleport ettiririm Maxiguardla.
Maxiguardın yardım menüsüne baktım ama çarı çara teleport diyor olduğu yeri bulamadım.
Elintde olan varsa yazabilirmi?

Prosedür bu
IF @Operation = '41' AND @ItemRefID = 44477 --RefObjCommon ID
BEGIN
DELETE FROM SRO_VT_SHARD.dbo._CharQuest WHERE QuestID = 799 AND CharID = @CharID
DELETE FROM SRO_VT_SHARD.dbo._CharCollectionBook WHERE ThemeID = 4 AND CharID = @CharID
END

Bu da maxiguardın yardım kısmında yazan yer
Karakteri Karakter’e Teleport Etme (/movetouser) (63)
CommandID: 63
Data1: Komutu kullanacak karakterin adı. (Işınlanacak olan.)
Data2: Işınlanılacak olan karakterin adı. (Yerine gidilmek istenen karakterin adı.)

Örnek kullanım: abc karakteri, xyz karakterinin olduğu yere ışınlanır.
Bu komut sayesinde karakteri olduğu yere de teleport edebilirsiniz.

INSERT INTO _BridgeCommands(CommandID, Executor, Data1, Data2, Date) VALUES(63, ‘SMC’, ‘abc’, ‘xyz’, GETDATE())

Bu şekilde yaptım ama çalışmadı

BEGIN
DELETE FROM SRO_VT_SHARD.dbo._CharQuest WHERE QuestID = 799 AND CharID = @CharID
DELETE FROM SRO_VT_SHARD.dbo._CharCollectionBook WHERE ThemeID = 4 AND CharID = @CharID
EXEC MaxiGuard_User.dbo._AddBridgeCommand @CommandID = 63,@Executor='SMC', @Data1 = @CharName,@Data2= @CharName,@Data3=''
END

Çözüm
tesekkur ederim zaman ayırdınız için. Scroll çalışmakta onla ilgili sorun yok ama return sc türünde ekli. belki maxiguard'a göre eklenmeli. Son attığınızıda denedim ama yine aynı. biraz uğraşıcam çözülürse konuya yazıcam.
hocam bu şekilde değiştirir misin INSERT INTO'yu tam olarak emin değilim ama deneyebilirsin.

Kod:
İçeriği görebilmek için Giriş yap ya da üye ol.
INSERT INTO MaxiGuard_User.._BridgeCommands(CommandID, Executor, Data1, Data2, Date) VALUES(63, ‘SMC’, ‘@charname’, ‘@charname’, GETDATE())
Bunu yazmanız gerekiyor yazdığınız kod yanlış

Oyla 0
Thread owner
t
INSERT INTO MaxiGuard_User.._BridgeCommands(CommandID, Executor, Data1, Data2, Date) VALUES(63, ‘SMC’, ‘@charname’, ‘@charname’, GETDATE())
Bunu yazmanız gerekiyor yazdığınız kod yanlış
tesekkürler.. tırnakları almadı düzelttim ama yine olduğu yere tp etmedi. declare de ettim CharName'i, başka bi yerde bi hatam olabilir, halen nerde kullanırsam karakteri alıp kayıtlı olduğu yere atıyor.
Sc türü normal return scroll onla ilgili olabilirmi ?
yada maxiguard prosedürlerine bi şey eklemem gerekmi onu bilmiyorum

Son hali bu
BEGIN
INSERT INTO MaxiGuard_User.._BridgeCommands(CommandID, Executor, Data1, Data2, Date) VALUES(63, 'FgwReset', '@charname', '@charname', GETDATE())
END

Oyla 0
Declare @charnametel varchar(Max)= (select Charname16 from SRO_VT_SHARD.._Char where charid=@CharID)
BEGIN
INSERT INTO MaxiGuard_User.._BridgeCommands(CommandID, Executor, Data1, Data2, Date) VALUES(63, 'FgwReset', '@charnametel', '@charnametel', GETDATE())
END

Oyla 0
Thread owner
Declare @charnametel varchar(Max)= (select Charname16 from SRO_VT_SHARD.._Char where charid=@CharID)
BEGIN
INSERT INTO MaxiGuard_User.._BridgeCommands(CommandID, Executor, Data1, Data2, Date) VALUES(63, 'FgwReset', '@charnametel', '@charnametel', GETDATE())
END
tesekkur ederim zaman ayırdınız için. Scroll çalışmakta onla ilgili sorun yok ama return sc türünde ekli. belki maxiguard'a göre eklenmeli. Son attığınızıda denedim ama yine aynı. biraz uğraşıcam çözülürse konuya yazıcam.

Oyla 0
Evet scroll return tarzıysa ondan olur onu düzeltirsen kod dogruysa çalışır

Oyla 0
Maxiguard trigger bakın onunla alakalı olduğunu düşünmüyorum büyük ihtimal trigger kapali

Oyla 0
hocam bu şekilde değiştirir misin INSERT INTO'yu tam olarak emin değilim ama deneyebilirsin.

Kod:
İçeriği görebilmek için Giriş yap ya da üye ol.

Oyla 0
Çözüm
Thread owner
Oyla 0

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt