vSRO Yardım Maxiguard Localde Kullanmak

siberdark

.
Aktiflik: 3%
Muhafız 100 mesaj
Thread owner
Maxiguardi kendi local PC de kullanmak için sabit ip olması yeterli olur mu

Hocam sabit ip yapıncada sorunlarla karşılaşanlar var onun yerine sabit ipye vereceğin ortalama 150-200 tl yerine 300 tl gibi bişey ödeyip düşük nitelikli bir sunucu kiralamak daha mantıklı .

Oyla 0
Thread owner
Hocam sabit ip yapıncada sorunlarla karşılaşanlar var onun yerine sabit ipye vereceğin ortalama 150-200 tl yerine 300 tl gibi bişey ödeyip düşük nitelikli bir sunucu kiralamak daha mantıklı .
Bulamadım malesef öyle hesaplı sunucu en düşük bulduğum 1000tl

Oyla 0
Thread owner
Oyla 0
Burası işimi görecek zannedersem
Reklam değil fakat daha önce de kullanmıştım gayet işimi görüyordu biraz kopmalar felan olsa da sık sık olan birşey değil zaten bu da geceleri oluyor anlık kopmalar bunlar 1 dakika bazında vs. yine araştırıp bakabilirsiniz ama sunucu ve fiyat bazında iş görmelik olarak kullanılabilir.

Oyla 0
Yine sadece edit amaçlı kullandığım TR Lokasyon vdssunucu.com adresi de mevcut.

Oyla 0
Portlar açıktı en son kullandığım da maxiguard ve kguardedge aktif olarak kullanılıyordu son zamanda kapalımı aktif mi bilgim yok ticket açarak bilgi alabilirsiniz.
Üst üste post gönderildiği için tek mesajda birleştirildi:

Yine sadece edit amaçlı kullandığım TR Lokasyon vdssunucu.com adresi de mevcut.
Tabiki @burkeyy hocama katılıyorum hangi işletim sistemi daha güçlü ise vds'de onu tercih etmek daha mantıklıdır.

Oyla 0
Oyla 0
Bende zamanında burdan alıyordum 16gb olanı ama bir yerden sonra yetersiz gelmeye başladı onun dışında sorunsuz ve güzel hizmet veriyorlar sorun varsa hemen dönüş yapıyorlar
evet ticketler anlık olmasa da saatler içerisinde dönüş yapılıyor saatler hitamı biraz uzun olabilir 1 saat içerisinde en geç cevabını veriyorlar burada sadece küçük işler için aslında

Oyla 0

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt