Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
vSRO Çözüldü Merhaba Arkaşlar Skill'den sonra Düz vuruş hakkında yardım lazım
- Konuyu Başlatan Elisa100
- Başlangıç tarihi
Patch atmasına gerek yok base skiller açık olan ve görünen skiller değil.Evet Gerek var Enc'lerin hepsini yapmaniz gerekiyor uptade yapmaya unutmayınız.
Açılan karakterlere de Default skilleri vermek istemezsen aşağıda ki kodu okut.
Üst üste post gönderildiği için tek mesajda birleştirildi:
Base atağı siliyor. Yani skillsiz yapılan, çizik dediğimiz ataklar.Bu direk düz atağı siliyor ama sıkıntı olur
_RefSkill Tablosunda ilgili skill satırında Action_AutoAttackType sütununda 0 yaparsan oto atak yapmaz, 1 yaparsan skillden sonra oto attack yapar
Bunları kapatmak istiyorsa bunu yapması gerekli.
Oyla
0
Kale savaşında sıkıntı olur sankiPatch atmasına gerek yok base skiller açık olan ve görünen skiller değil.
Açılan karakterlere de Default skilleri vermek istemezsen aşağıda ki kodu okut.
Base atağı siliyor. Yani skillsiz yapılan, çizik dediğimiz ataklar.
Bunları kapatmak istiyorsa bunu yapması gerekli.
Oyla
0
Hocam demek istedigim pvp atarken Skilden sonra karekter düz vuruyor skilsiz onu kapatmak istiyorum ben

okuttum ama inşallah kapılarda toverlerde atak yaparKale savaşında sıkıntı olur sankio yüzden dediğim yöntem daha iyi değilmi ?
Oyla
0
Eğer skillden sonra otomatik vuruşu kapatmak istiyorsan;Hocam demek istedigim pvp atarken Skilden sonra karekter düz vuruyor skilsiz onu kapatmak istiyorum ben
_RefSkill Tablosunda ilgili skillin satırında Action_AutoAttackType sütununda 0 yaparsan oto atak yapmaz, 1 yaparsan skillden sonra oto attack yapar
Eğer düz vuruş dediğimiz otomatik atağı komple silmek istiyorsan;
Sieger veya 2Scratch 'ın önermesini kullanabilirsin
Oyla
0
ilgili skil dedigin her skilden sonra düz atak yapıyor eu ch farketmiyorEğer skillden sonra otomatik vuruşu kapatmak istiyorsan;
_RefSkill Tablosunda ilgili skillin satırında Action_AutoAttackType sütununda 0 yaparsan oto atak yapmaz, 1 yaparsan skillden sonra oto attack yapar
Eğer düz vuruş dediğimiz otomatik atağı komple silmek istiyorsan;
Sieger veya 2Scratch 'ın önermesini kullanabilirsin
Oyla
0
Dediğimiz yöntemle düz vuruşları tamamen kapatıyorsun. Bu yüzden towerlara atak yapamazsın. Bunun için hammerları kullandırmalısın.Hocam demek istedigim pvp atarken Skilden sonra karekter düz vuruyor skilsiz onu kapatmak istiyorum ben
okuttum ama inşallah kapılarda toverlerde atak yapar![]()
Bunu istemezsen Hades'in dediği yöntem ile ilerle ve test et.
Oyla
0
Örneğin şu şekilde yapabilirsin;ilgili skil dedigin her skilden sonra düz atak yapıyor eu ch farketmiyor
UPDATE SRO_VT_SHARD.._RefSkill SET Action_AutoAttackType = 0 WHERE Basic_Code like 'SKILL_CH_SWORD_SMASH%' --- Burada skillin sadece bir kısmını yazarak tüm varyasyonlarını güncelletebilirsin
Oyla
1
Verdigini okuttum ama tekrar nasıl aktif edicem onu ben ? hocamDediğimiz yöntemle düz vuruşları tamamen kapatıyorsun. Bu yüzden towerlara atak yapamazsın. Bunun için hammerları kullandırmalısın.
Bunu istemezsen Hades'in dediği yöntem ile ilerle ve test et.
Oyla
0
kardeşim 0 olanı 1 yapacaksın.Verdigini okuttum ama tekrar nasıl aktif edicem onu ben ? hocam
Oyla
0
Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar
Toplam: 4 (Kullanıcı: 0, ziyaretçi: 4)