NE yaptıysam port açamadım sunucuya firewall den de açtım çıldırmak üzereyim neden açılmıyor analmadım tcp olarakta açık şu anda ama olmuyor sadece 80 portu ve uzak masaütü portu açık onun dışında port açılmıyor
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
vSRO Çözüldü Microsoft Azure port sorunu
- Konuyu Başlatan ekremseyfi
- Başlangıç tarihi
arkadaşlar bende kurdum server ı online ettim ama pc den oyuna baglanamayorum sunucu dan baglandıgım zaman sorunsuz açıyor client i bilgisi olan yardımcı olabilir mi
Oyla
0
resimde gösterdiğimgibi portları aç hem tcp hem udp olarak guvenlıkd uvarındada ver aynı iiznleri sorunsuz çalışıyor
Oyla
0
Buyuk ıhtımal c9 yıyorsunBen Port ları halletim sorunsuz baglanıyor ama ıd pw yazınca oyuna almıyor onu nasıl halledicem
Oyla
0
N
NaXSobi
Port açmalısınarkadaşlar bende kurdum server ı online ettim ama pc den oyuna baglanamayorum sunucu dan baglandıgım zaman sorunsuz açıyor client i bilgisi olan yardımcı olabilir mi
Oyla
0
N
NaXSobi
Denediğin çar GM yse İP onayi gerekli yada Gateway ı fıxlı kullanBen Port ları halletim sorunsuz baglanıyor ama ıd pw yazınca oyuna almıyor onu nasıl halledicem
Oyla
0
Hatayı söyle hata ne alıyorsun ?15779 15881 15884 ü açtım port olarak ip i de kaydettim bide gatewayserver i değiştiriyim
----GatewayServer i de değiştirdim olmadı
Oyla
0
hata felan vermiyor ıd pw yazınca öyle bekliyor bide böyle bi hata çıkartıyor makina da 11:28:19 [GatewaySvr] Official IP Detected, Official IP Pass the 'In Service' Check (31.177.163.181)
Oyla
0
Agent portunu da acicanhata felan vermiyor ıd pw yazınca öyle bekliyor bide böyle bi hata çıkartıyor makina da 11:28:19 [GatewaySvr] Official IP Detected, Official IP Pass the 'In Service' Check (31.177.163.181)
Oyla
0
Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar
Toplam: 2 (Kullanıcı: 0, ziyaretçi: 2)