vSRO Çözüldü mob kayıb oluyor arkadaşlar ++ atıgım uniq yazısı çıkmadan oda kayıb oluyor sebep ?

Ballendin

.
Aktiflik: 3%
100 mesaj Muhafız
Thread owner
mob kayıb oluyor arkadaşlar ++ atıgım uniq yazısı çıkmadan oda kayıb oluyor sebep ?

Thread owner
ben şundan şüpelendim aslında benim serverimde clone map ekli alexde 1 gameserver var yani bundan ola bilir sanırım ama çözümü ne olması lazım ?

Oyla 0
Eğer query okuttugunuz halde düzelmiyorsa geçmiş olsun db değiştirmekten başka çareniz yok daha önce başıma gelmişti her ne kadar düşürsem de yine artış gösteriyordu umarım oyuncu yoktur ?

Oyla 0
Eğer query okuttugunuz halde düzelmiyorsa geçmiş olsun db değiştirmekten başka çareniz yok daha önce başıma gelmişti her ne kadar düşürsem de yine artış gösteriyordu umarım oyuncu yoktur ?
Yok hocam oyuncu yok ama neden böyle bir durum oluyor acaba sebep nedir hiç araştırıp merak etmediniz mi?

Oyla 0
Tek GS ile maximum yük 50001 olarak kabul edilmiş üstüne çıkamıyoruz senlik benlik bı durum yok 2 GS kullansan bu artış ile gayet stabil çalışır
Bence çözemezsek db de bir sorun varsa 2 gs in anlamı olmaz.Ama ben neden oluyor derken db de ne gibi bir problem var ki böyle bir şey oluyor ? ve elinizde güzel 120 db var mı veya bildiğiniz.

Oyla 0

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt