vSRO Paylaşım New Devil Wing Hat (Fix)

Frenory

.
Aktiflik: 16%
Muhafız 250 mesaj
Thread owner
Merhabalar

devil foto.png
New Devil Wing Dress'in Male Kafalığında oluşan Crash sorunundan dolayı bir çok server oyuna getirememektedir. Setin bozulmasının istemediğimden dolayı fixlemek istedim.

Sorunun Berzerk Efektinin direk olarak kullanılmasından dolayı crash oluşuyordu o yüzden Setin bozulmaması için Farklı bir yöntemle fixledim.Test ettim fakat bir türlü buga sokmayı başaramadım. Orjinalinin aksine normalde dalgalı saç efecti olan Hat'ın Saçını değiştirip yeni bir imaj ile sizlerle paylaşmak istedim umarım beğenirsiniz :)

SQL:
İçeriği görebilmek için Giriş yap ya da üye ol.

Sadece Hat Bölümündeki bsr yolunu işaretlediğim kırmızı ile değiştirip oyuna import etmeniz gerekmektedir.

devil1.png
Ekli dosyayı görüntüle devilhat.mp4

Selamlar @Frenory
Link ölmüş, arşive almıştım hallederiz.
Bu efekti female' hat'a da verir paylaşırsan sevinirim.
Diğerine göre daha yumuşak olmuş.

Thread owner
Selamlar @Frenory
Link ölmüş, arşive almıştım hallederiz.
Bu efekti female' hat'a da verir paylaşırsan sevinirim.
Diğerine göre daha yumuşak olmuş.
güncelledim.

Female Hatında bir sıkıntı yoktu. Malede Zerk efecti vardı Crash sebep olan o idi. O yüzden Kafalığı sadece Maleye Yaptım :)

Hello

devil foto.png Due to the crash issue with the Male Headgear of the New Devil Wing Dress, many servers are unable to play. I wanted to fix it because I don't want the set to get damaged.

The problem was that the Berzerk effect was used directly, causing a crash, so I fixed it with a different method to prevent the set from breaking. I tested it, but I couldn't find a way to fix it. Unlike the original, Hat's hair, which is normally wavy, was changed and I wanted to share it with you with a new image. I hope you like it.:)

SQL:
İçeriği görebilmek için Giriş yap ya da üye ol.

You just need to change the bsr path in the Line Section to the red one I marked and import it into the game.

devil1.pngEkli dosyayı görüntüle 18204

*** Hidden text: cannot be quoted. ***
Thanks

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt