Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
rsBot Plugin RSBot - New Plugin Development
- Konuyu Başlatan S3XPER
- Başlangıç tarihi
sagolasınMerhaba arkadaşlar,
phBot’ta bulunan ve işleri oldukça kolaylaştıran xControl eklentisini RSBot’a uyarlayıp paylaşıyorum. Karakterlerinizi toplu bir şekilde kontrol etme aşamasında işinize yarayacağını düşünüyorum.
Şimdilik sadece birkaç özellik mevcut; ancak müsait oldukça konuyu güncellemeye çalışacağım.
Link = *** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
Güncelleme XControl v0.1
Diğer hesaplardan Leader Nick kısmına komutları yazacak karakterin nickini yazıp + işaretine basmanız yeterlidir.
Auto Mastery Added v0.2
Seçtiğin mastery ve skilleri otomatik yükseltir, gerekirse botu durdurup güvenli şekilde devam ettirir.
![]()
evettttMerhaba arkadaşlar,
phBot’ta bulunan ve işleri oldukça kolaylaştıran xControl eklentisini RSBot’a uyarlayıp paylaşıyorum. Karakterlerinizi toplu bir şekilde kontrol etme aşamasında işinize yarayacağını düşünüyorum.
Şimdilik sadece birkaç özellik mevcut; ancak müsait oldukça konuyu güncellemeye çalışacağım.
Güncelleme XControl v0.1
Diğer hesaplardan Leader Nick kısmına komutları yazacak karakterin nickini yazıp + işaretine basmanız yeterlidir.
Auto Mastery Added v0.2
Seçtiğin mastery ve skilleri otomatik yükseltir, gerekirse botu durdurup güvenli şekilde devam ettirir.
![]()
Evet ?evetttt
teşekkürMerhaba arkadaşlar,
Güncelleme XControl v0.1
Auto Mastery Added v0.2
![]()
Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar
Toplam: 1 (Kullanıcı: 0, ziyaretçi: 1)