vSRO Paylaşım Npc Düzenleme, Npc Ekleme, NPC_Master

Selamlar. Bugün sizlere kullandığım ve npc işlerimi kolaylaştıran bir program paylaşıcam. Programın yapımcısı mr.exam belki görmeyenler vardır diye sizinle paylaşmaya karar verdim.
Nazif'in yeri gönlümüzde ayrı fakat bu da bayağı iyi. Npc yönü ayarlama olsun yeni npc ekleme olsun yararlı olacağını düşünüyorum.

7. Resimde gördüğünüz management kısmında Id Pw soruyor. ID: mrexam PW: mrexam şeklinde yazıp bağlanabilirsiniz. Npc içeriğindeki itemleri kaldırıp veya ekleyip fiyatlandırmasını dilediğiniz gibi yapabilirsiniz.

*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***

Limitsiz Link

Virustotal : VirusTotal
Teşekkürler

Greetings. Today I will share with you a program that I use and makes my NPC work easier. Mr.exam, the producer of the program, I decided to share it with you in case there are people who haven't seen it.
Nazif has a special place in our hearts, but this is also quite good. I think it would be useful whether adjusting the npc direction or adding new npc.

7 THEREOF. In the management section you see in the picture, Id Pw asks. You can type ID: mrexam PW: mrexam and connect. You can remove or add the items in the npc content and price them as you wish.

*** Confidential text: cannot be quoted. ***

Unlimited Links
*** Confidential text: cannot be quoted. ***

payment required?

Selamlar. Bugün sizlere kullandığım ve npc işlerimi kolaylaştıran bir program paylaşıcam. Programın yapımcısı mr.exam belki görmeyenler vardır diye sizinle paylaşmaya karar verdim.
Nazif'in yeri gönlümüzde ayrı fakat bu da bayağı iyi. Npc yönü ayarlama olsun yeni npc ekleme olsun yararlı olacağını düşünüyorum.

7. Resimde gördüğünüz management kısmında Id Pw soruyor. ID: mrexam PW: mrexam şeklinde yazıp bağlanabilirsiniz. Npc içeriğindeki itemleri kaldırıp veya ekleyip fiyatlandırmasını dilediğiniz gibi yapabilirsiniz.

Limitsiz Link

Ellerine Sağlık

Limitsiz Link

tesekkurler

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt