vSRO Çözüldü Npc itemlerin fiyatlarını sıfırlama

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Devrim
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Devrim

.
Aktiflik: 3%
100 mesaj
Thread owner
başlıkta da yazdığım gibi bütün npc itemlerinin fiyatları ile oynanmış, fiyatlar olması gerekenden hayli yüksek. 120 db yi 80 'e çekip orijinal bir sistem tasarlıyorum. bu fiyatları nasıl düzeltebilirim.
pricepolicyofitem den yaptığım bir fiyat değişikliği yeterli olur mu ? direkt bu tabloyu sıfırlamaya yarayacak hazır bir kod var mı ? ilgilenenlere şimdiden teşekkür ederim.

Edit: Ayrıca geçenlerde paylaşılan joymax setup source paylaşımında oyunu nasıl setup.exe halinde servis edebiliriz?

Thread owner
anladığım kadarı ile refobjcommon tablosunda bir güncelleme yapmaya yarıyor bu tablo fkaat incelediğim zaman bahsi geçen tabloda bir sellpirce kolonu göremedim.
dikkatsizlik şimdi fakr ettim, peki direkt update refobj common set Sellprice = SelPrice /2 where payment devide =1 kodunu kullanarak düşürüm yapsam her hangi bir bug problemi çıkar mı ortaya.

Oyla 0
dikkatsizlik şimdi fakr ettim, peki direkt update refobj common set Sellprice = SelPrice /2 where payment devide =1 kodunu kullanarak düşürüm yapsam her hangi bir bug problemi çıkar mı ortaya.
Sen cleandaki orijinal değerleri mi alsın istiyorsun kısaca 😃

Oyla 0

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt