vSRO Çözüldü Npcdeki itemleri degiştirme hakkında.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan wildins
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

wildins

.
Aktiflik: 2%
Lord 100 mesaj
Thread owner
Merhaba arkadaşlar npcdeki itemleri silip clean dbden normal itemleri cektim tablolara ve npc programı ile sql düzenledim txtleri alıp patch attım fakat oyun şimdi açılmıyor client patch alıyor fakat start loading kapanıyor tekrardan.
------------------------------------------------------------
Şimdi oyunun shardının yedigini almıştım tekrar yükledim fakat oyunu önceki haline nasıl getirebilirim patch atılmamış duruma

Merhaba arkadaşlar npcdeki itemleri silip clean dbden normal itemleri cektim tablolara ve npc programı ile sql düzenledim txtleri alıp patch attım fakat oyun şimdi açılmıyor client patch alıyor fakat start loading kapanıyor tekrardan.
Şimdi oyunun shardının yedigini almıştım tekrar yükledim fakat oyunu önceki haline nasıl getirebilirim patch atılmamış duruma
Dbtomedia ile çıkartıp refshoppackage gibi dosyaları at isminde sadece shop geçenleri at düzelir

Oyla 0
Thread owner
Oyla 0
Bu silme işlemini vsro npc programı ile yapmışsan hata bu yüzden kaynaklanıyordur. O programın eksiklikleri var. Clean DB'de npc itemleri ile ilgili uyumsuzluk mevcut. Tablolar arası bağlantıyı iyi kurup manuel olarak silmek lazım.

Oyla 0
Merhaba Hocam Pk2 ile Media dan txtleri cıkarıp ekle dbtomedia yapınca sorun cıkartıyor client crash oluyor elin ile tek tek ekle sorun düzelir

Oyla 0
Thread owner
Bu silme işlemini vsro npc programı ile yapmışsan hata bu yüzden kaynaklanıyordur. O programın eksiklikleri var. Clean DB'de npc itemleri ile ilgili uyumsuzluk mevcut. Tablolar arası bağlantıyı iyi kurup manuel olarak silmek lazım.
Sql üzerinden tablolardan manuel sildim fakat patchlerken sıkıntı yaşadım büyük ihtimalle.

Oyla 0

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt