Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
vSRO Çözüldü npcden item satışı fiyatı duzenleme.
- Konuyu Başlatan _RazoR
- Başlangıç tarihi
Buldugun kodları at bakalım.Arkadaşlar merhaba. npcdeki itemleri sun +7fb yapmak istiyorum araştırdım 2gündür ama sadece sos item olarak buldum ve sadece sete ama benım istediğim 7dg ye kadar nasıl yapabilirim.
yardımlarınız için şimdiden teşekkürler iyi forumlar.
Oyla
0
Bu işlemleri hazır kodlarla yaparsan patlarsın. Kendine göre query yazamıyorsan yapman gereken en güzel şey tüm itemleri npc'den silip, yerine tek tek sun itemleri eklemek.
Oyla
0
Paylaşım - VSRO | Npc Programı (vSro Nazif Npc Programı) buyur anlatım mavcutPeki hangi
Peki hangi programla yapabilirim bir öneriniz varmi
Oyla
0
Forumda var mı bilmiyorum bende RefScrapOfPackageItem tablosuna istediğin degreye göre blue ekleyebileceğin ufak bi programcık mevcut. Sorun hallolmamışsa paylaşabilirim. Sieger'e ait olabilir ama emin değilim herhalde O'nundu bu program. SRO Item editor ismi. Biri ismi değişmiştir en altta yazıyor.
Oyla
0
Forumda var mı bilmiyorum bende RefScrapOfPackageItem tablosuna istediğin degreye göre blue ekleyebileceğin ufak bi programcık mevcut. Sorun hallolmamışsa paylaşabilirim. Sieger'e ait olabilir ama emin değilim herhalde O'nundu bu program. SRO Item editor ismi. Biri ismi değişmiştir en altta yazıyor.
![]()
Oyla
0
Bu işlemde tek satırı, belirlediğin özelliklere göre tek seferde dolduruyor. Bunu 1 item için yapıyor. Aynı degree'de olan itemler için (örneğin silahlar) aynı değerleri kopyalayıp, yapıştırabilirsin. Fakat itemlerde mevzu farklı. Kafalık, üstlük ve altlık 6 blue alırken, omuzluk, eldiven ve ayakkabı 4 blue alıyor. Bunların değerleri ve paramları farklı. Ona göre dikkat edip yapman gerekli. Program içerisinde itemin tipine göre seçim yapıp başlatıyorsun ve o item için otomatik olarak tüm satırlarını dolduruyor.hocam bununla yaptımız zaman itemi tek tekmi yapıcaz yoksa kompesinimi yapıyor onu anlayamadım
Tek bir işlemde, tek bir itemi yapıyorsun, hepsini yapmıyor, tek tek.
Oyla
0
Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar
Toplam: 2 (Kullanıcı: 0, ziyaretçi: 2)