Öncelikle herkese kolay gelsin, sağlık günler dilerim. Private server kurma işlerinde yeniyim. Oyunu kurdum client açıldıktan sonra id pw yazıp login dediğimde oyun kapanıyor hata vermeden. Bunun sebebini detaylı bir şekilde anlatabilecek var mı acaba?
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
vSRO Çözüldü Oyuna girerken atıyor
- Konuyu Başlatan shuman13
- Başlangıç tarihi
Bir çok sebebi olabilir. C>inetpub>wwwrot içerisindeki DBConnect dosyasının içerisindeki SQL bilgilerini kontrol et.Öncelikle herkese kolay gelsin, sağlık günler dilerim. Private server kurma işlerinde yeniyim. Oyunu kurdum client açıldıktan sonra id pw yazıp login dediğimde oyun kapanıyor hata vermeden. Bunun sebebini detaylı bir şekilde anlatabilecek var mı acaba?
Oyla
0
Ü
Üye silindi 3096
Sebebi kullandığın sro old login özelliği yüzünden atabilir o yüzden maxiguardlı bir sro ise başka sro_client.exe kullanarak dene (saçmalamış olabilirim )Öncelikle herkese kolay gelsin, sağlık günler dilerim. Private server kurma işlerinde yeniyim. Oyunu kurdum client açıldıktan sonra id pw yazıp login dediğimde oyun kapanıyor hata vermeden. Bunun sebebini detaylı bir şekilde anlatabilecek var mı acaba?
Oyla
0
Connect dediğim an oyun kapanıyor. Sitede paylaşılan loyality 100 cap clientini kurdum.Hoşgeldin hangi db ve cilenti kullanıyorsun Görsel ile anlatabilirsen işimizi daha kolay hale getirmiş olursun
Üst üste post gönderildiği için tek mesajda birleştirildi:
Sitede paylaştığınız loyality 100 cap database ile kurulum yaptım. sro_client değişimi yaptım faydası olmadı. Id pw yazıp connect dediğimde kapatıyor oyunu. Wwroot dosyalarını kontrol ettim düzgünSebebi kullandığın sro old login özelliği yüzünden atabilir o yüzden maxiguardlı bir sro ise başka sro_client.exe kullanarak dene (saçmalamış olabilirim )
Kontrolünü sağladım orda bir sıkıntı görünmüyor. Zaten destek postu açmadan site üzerinden çok araştırıp baktım ama çözüm bulamadımBir çok sebebi olabilir. C>inetpub>wwwrot içerisindeki DBConnect dosyasının içerisindeki SQL bilgilerini kontrol et.
Ekli dosyalar
Oyla
0
Clienti değil client içindeki dll dosyalarını da değiştir.Connect dediğim an oyun kapanıyor. Sitede paylaşılan loyality 100 cap clientini kurdum.
Sitede paylaştığınız loyality 100 cap database ile kurulum yaptım. sro_client değişimi yaptım faydası olmadı. Id pw yazıp connect dediğimde kapatıyor oyunu. Wwroot dosyalarını kontrol ettim düzgün
Kontrolünü sağladım orda bir sıkıntı görünmüyor. Zaten destek postu açmadan site üzerinden çok araştırıp baktım ama çözüm bulamadım
Oyla
0
Dll dosyalarını değiştirdim karakteri kurdum bu seferde oyuna girdigim gibi DC atmaya başladıClienti değil client içindeki dll dosyalarını da değiştir.
Oyla
0
Bilmiyorum kontrol etmek gerekiyor bu durumun bir çok sebebi olabilir.Şehir değiştir,databaseyi sil yeniden yükle,server filesi yeniden kontrol et.Dll dosyalarını değiştirdim karakteri kurdum bu seferde oyuna girdigim gibi DC atmaya başladı
Oyla
0
Tamamdır ben biraz daha kurcalayıp araştırayım madem. TeşekkürlerBilmiyorum kontrol etmek gerekiyor bu durumun bir çok sebebi olabilir.Şehir değiştir,databaseyi sil yeniden yükle,server filesi yeniden kontrol et.
Oyla
0
Yazılan mesajların hepsini okumadım o yüzden kafadan mesaj atıyorum. Client içinde enjekteli dll varmı? var ise onu bir deaktif edip tekrar deneyin. Yada en basit neden dump paylaşmıyorsunuz 
Oyla
0
Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar
Toplam: 4 (Kullanıcı: 0, ziyaretçi: 4)